Gestul incredibil făcut de un bărbat care a jefuit o bancă în Ajun de Crăciun

Un american cu barbă albă a fost reţinut, suspectat că a jefuit o bancă din Colorado şi a aruncat banii furaţi în aer în timp ce le ura trecătorilor "Crăciun fericit!", transmite Reuters citând informaţiile furnizate de poliţie şi mass-media.   

25 dec. 2019, 05:47
Gestul incredibil făcut de un bărbat care a jefuit o bancă în Ajun de Crăciun

David Wayne Oliver, în vârstă de 65 de ani, a fost arestat la o cafenea Starbucks din apropiere Academy Bank din Colorado, pe care a jefuit-o luni după-amiază.
    
Poliţia a informat că suspectul a „ameninţat că va folosi arma” şi a părăsit banca cu teancuri de bancnote a căror sumă totală nu a fost dezvăluită, potrivit Agerpres.

Un purtător de cuvânt al poliţiei nu a putut fi contactat imediat pentru comentarii, dar postul de televiziune din Colorado Springs, KKTV a informat că, potrivit martorului ocular Dion Pascale, David Wayne Oliver a ieşit din bancă şi a aruncat banii „peste tot”.
    
„A început să arunce bani dintr-o pungă” strigând „Crăciun fericit!”, a declarat Pascale pentru postul de televiziune local, informează Agerpres.
    
Martorul a spus că trecătorii au ridicat o parte din bani şi i-au returnat băncii, în timp ce Oliver s-a îndreptat spre Starbucks, unde a luat loc, aparent în aşteptarea sosirii poliţiştilor care să îl aresteze.

Denver Post a citat informaţii din partea poliţiei, conform cărora „mii de dolari” nu au fost încă recuperaţi, adăugând că nu există indicii conform cărora Oliver a folosit o armă în timpul jafului. Suspectul se află în prezent într-o închisoare din El Paso şi urmează să apară joi în faţa judecătorului.