Hoţ sub acoperire. Intra în curţile oamenilor ca cerşetor

Un bărbat din Hunedoara a fost prins la furat, dar a susţinut că de fapt cerşea. Scuza nu a ţinut, iar până la urmă oamenii legii l-au reţinut pe bărbat după ce mai multe familii au reclamat că le-a furat banii din case, transmite România TV.

20 aug. 2014, 14:34
Hoţ sub acoperire. Intra în curţile oamenilor ca cerşetor

„Nu am furat. Am cerşit. Am cerşit pentru că nu am posibilitate să trăiesc. Am strigat la poartă şi la uşă şi am cerut bani de mâncare”, a spus hoţul.

Chiar în ziua de Sfânta Maria, bărbatul a dat mai multe spargeri. A intrat peste oameni în case şi a luat tot ce a găsit de valoare. Unul dintre păgubiţi doprmea, când hoţul i-a răscolit curtea.

„Mi-a intrat un ţigan înăuntru în casă. Eu dormeam şi copilu era în atelier. L-a surprins ieşind pe poartă afară a fugit după el. L-a ameninţat că dacă îl urmăreşte dă cu cuţitul în el. Când s-a dus la borsetă a văzut că nu mai avea suma de 3.400 de lei”, a spus unul dintre păgubiţi.

Chiar dacă suspectul nu recunoaşte că a furat, acesta a fost reţinut. „Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, reţinut pentru infracţiuni de furt din locuinţe. Pătrundea la domiciliu, spunea că intra pentru a cerşi”, a declarat Laura Bradu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Oamenii legii îl suspectează şi de alte furturi din locuinţe din oraşul Simeria, dar şi în zona oraşului Haţeg.