Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac a fost inaugurat. Duckadam şi Octavian Bellu, încântaţi de construcţie VIDEO

Hotelul şi biserica de gheaţă de la Bâlea Lac au fost inaugurate oficial de ministrul turismului, Maria Grapini, şi de ambasadorii turismului din Romania. Pentru că la cota 2000, iarna nu se dă încă dusă, proiectul inclus în Campania "Romania promovată prin valori" este în plină desfăşurare.

28 feb. 2014, 10:17
Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac a fost inaugurat. Duckadam şi Octavian Bellu, încântaţi de construcţie VIDEO

Biserica de gheaţă a fost inaugurată prima, iar apoi a urmat hotelul. Invitaţii au fost încântaţi de construcţie, mai ales ca cei mai multi dintre ei au vazut acum pentru prima data ineditul hotel.

E fascinant. Nu am mai fost niciodată, e prima oară când când vizitez hotelul şi biserica de gheaţă„, a declarat preşedintele de onoare al Stelei, Helmuth Duckadam, în timp ce Octavian Bellu, antrenorul coordonator al loturilor de gimnastică, a spus: „Aş dormi aici, chiar dacă nu mai sunt la vârsta nebuniei de a petrece la -2 grade. Serviciile la bar sunt foarte bune, există şi ciocolată caldă„.

Citeşte şi Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac a fost deschis

Încântată de minunile din Făgăraş a fost şi ambasadoarea Chinei în România. „Este un loc frumos. Simt că sunt mai aproape de casă pentru că provin dintr-o zonă a Chinei unde iarna tot oraşul este acoperit de zăpadă„, a spus Yuzhen Huo.

Printre invitaţii de seamă ai evenimentului de la Bâlea Lac s-au numarat şi Elisabeta Lipă, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dumitru Prunariu şi Nicolae Voiculeţ.

Citeşte şi Zăpadă de peste un metru la Bâlea Lac. De luni încep lucrările la biserica de gheaţă