INVENTIVITATEA hoţilor nu are margini. Au furat 280 de kg de carne şi le-au ascuns într-o criptă din cimitir

Trei tineri din Brăila sunt cercetaţi pentru furt calificat şi profanare de morminte, după ce au furat 280 kilograme de carne şi le-au ascuns în cripta unui monument funerar dintr-un cimitir, potrivit unui comunicat remis joi de IPJ Brăila, transmite Agerpres.

29 ian. 2015, 14:54
INVENTIVITATEA hoţilor nu are margini. Au furat 280 de kg de carne şi le-au ascuns într-o criptă din cimitir

Cei trei au pătruns în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Brăila de unde au sustras opt carcase carne de porc, având greutatea totală de 280 kg, pe care le-au ascuns în cripta unui monument funerar din incinta unui cimitir din Brăila.

Judiciariştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale i-au depistat şi condus la cercetări pe I.Florin (22 de ani) şi N.Iulian (28 de ani), ambii din municipiul Brăila, şi C.Gigel (22 de ani), din satul Târlele Filiu, comuna Bordei Verde.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit societăţii comerciale. Faţă de cei trei tineri a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de furt calificat şi profanare de morminte, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.