Hoţi prinşi în Bihor după ce poliţia a blocat strada: Au jefuit sub ameninţarea armei dintr-un cazinou

Caz incredibil în Bihor: patru hoţi, care au dat nu mai puţin de nouă spargeri în această lună în judeţul Timiş, au fost prinşi după o urmărire în trafic. Mai mult poliţiştii au blocat strada cu un TIR ca hoţii să nu scape. Ultima lovitură a hoţilor a fost un jaf armat la un cazinou din Timişoara.

27 oct. 2017, 09:39
Hoţi prinşi în Bihor după ce poliţia a blocat strada: Au jefuit sub ameninţarea armei dintr-un cazinou

Polițiștii timișeni, cu sprijinul colegilor de la IPJ Bihor, au reținut patru tineri cu vârste între 25 și 30 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat, tentativă la infracțiunea de furt calificat și tâlhărie. Cei patru au reușit ca, în luna octombrie, să spargă nouă magazine din Timiș, iar din șapte dintre acestea ar fi furat bani, băuturi alcoolice și produse din tutun.

Potrivit debanat.ro, în aceeași perioadă, ei ar fi dat atacul și la o firmă din Timișoara și, după ce au amenințat cu cuțitul un angajat, ar fi furat niște bani din caseta de valori. Prejudiciul creat este de aproximativ 80.000 de lei. De la hoți au fost ridicate și „uneltele” cu care își desfășurat activitatea: un baros, chei, șurubelnițe, leviere sau mănuși, dar și 10.000 de lei.

Hoții au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă all Inspectoratului de Poliției Județean Timiș.

Vezi şi: Christian Sabbagh, atacat cu topoare de un grup de rromi din Bihor: „Au vrut sa ne omoare”