Hoţii au descoperit o nouă modalitate de a jefui maşinile. Află ce a păţit un bucureştean

Poliţiştii bucureşteni au prins în flagrant doi bărbaţi care furau din autoturisme folosind o telecomandă. Bărbaţii au sustras mai multe bunuri din autoturismul unui bucureştean, folosind o telecomandă ce bruiază închiderea centralizată a maşinilor.

30 iul. 2013, 13:02
Hoţii au descoperit o nouă modalitate de a jefui maşinile. Află ce a păţit un bucureştean

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale Sector 3 i-au depistat pe cei doi suspecţi, luni seară, în timp ce se deplasau cu un autoturism pe străzile Capitalei, efectuând numeroase manevre de schimbare a direcţiei de deplasare pentru a verifica dacă sunt urmăriţi, informează Agerpres.

„Continuând urmărirea suspecţilor, poliţiştii au putut observa cum aceştia ar fi încercat, de mai multe ori, să bruieze sistemele de închidere centralizată a mai multor autoturisme, fără a reuşi acest lucru. În jurul orei 22.00, cei doi suspecţi au parcat autoturismul pe o stradă din sectorul 1 şi au folosit, din nou, telecomanda pe care o aveau asupra lor, reuşind astfel să bruieze sistemul de închidere al unui autoturism parcat în apropiere. Imediat după ce proprietarul autoturismului a părăsit zona, unul dintre suspecţi ar fi deschis portbagajul autoturismului părţii vătămate, de unde ar fi reuşit să sustragă o valiză în care se aflau mai multe bunuri şi bijuterii, în timp ce al doilea suspect supraveghea locul faptei pentru a nu fi surprinşi”, se arată în comunicatul de presă al poliţiei.

Ulterior, poliţiştii au blocat în trafic autoturismul suspecţilor, cei doi bărbaţi fiind imobilizaţi şi conduşi la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale sector 3 pentru verificări şi stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Cei doi au creat un prejudiciu de 6.000 de euro, însă acesta a fost recuperat în totalitate şi predat păgubitului.