Hoţii români au băgat spaima în toată Europa

Hoţii români sperie din nou Europa. O bandă de conaţionali a dat spargere după spargere în oraşul austriac Linz. Românii erau specializaţi în furturi din locuinţe.

06 iul. 2016, 11:30
Hoţii români au băgat spaima în toată Europa

Banda de infractori era formată din 4 bucureşteni. În oraşul asutriac Linz, ei intrau în locuinţe, dar nu furau decât obiecte mici, pe care le puteau căra şi ascunde uşor. Bijuteriile erau specialitatea lor. Nu au refuzat, însă, niciodată banii ascunşi de austrieci în case.

Cei 4 au fost prinşi în flagrant de poliţie când ieşeau din două locuinţe din Linz. Înainte de flagrant, au mai spart alte 3 case din Salzburg.

Românii nu sunt la prima ispravă de acest fel. Academia infractorilor, o grupare aproape militarizată, a dat spargeri în Marea Britanie şi Spania în magazine de bijuterii. Românii s-au remarcat prin violenţă şi prin rapiditatea cu care jefuiau. Acum sunt condamnaţi în primă instanţă, liderul lor trebuie să stea 30 de ani după gratii.

Şi tot concetăţenii noştri au dat dovadă de un curaj nebun când au smuls un bancomat dintr-un perete, în Italia. Fără prea multă tehnică, românii au prins bancomatul cu lanţuri şi, cu o maşină, au tras de el până l-au scos din perete. Imaginile cu hoţii români din Italia au făcut încojurul lumii.