Hoţul care i-a spart casa lui Hagi a fost condamnat la peste 8 ani de închisoare. El mai trebuie să-i plătească „Regelui” şi despăgubiri de zeci de mii de euro

Marian Fieraru, hoţul care a spart vila lui Gheorghe Hagi din Pipera, a fost condamnat în sfârşit la închisoare, la mai bine de trei ani după ce a fost prins. Infractorul avea la activ mai multe spargeri ale unor case de lux.

11 mart. 2021, 11:16
Hoţul care i-a spart casa lui Hagi a fost condamnat la peste 8 ani de închisoare. El mai trebuie să-i plătească „Regelui” şi despăgubiri de zeci de mii de euro

Marian Fieraru (26 de ani), zis și „Distrugătorul”, a fost dovedit că operat peste 15 spargeri ale locuințelor unor oameni cu bani avocați, medici, afaceriști. Între aceştia inclusiv casa lui Hagi, pe care a spart-o de sărbătorile de iarnă din 2017.

Prin și judecat, infractorul a fost condamnat la 8 ani și 8 luni de închisoare cu executare. De asemenea, conform sentinței date de magistrați, el va trebui să achite și despăgubiri victimelor sale. Astfel, familia Hagi trebuie să primească suma de 50.000 de euro. De asemenea, o altă victimă are de încasat 17.000 de euro. Alte sume variază între 3.000 și 50.000 de lei, după cum scrie cancan.ro.

Citeşte şi Lovitură de proporţii pentru Kira Hagi. Toată lumea a aflat asta despre fiica „Regelui”

„Condamnă pe inculpatul Fieraru Marian la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Condamnă pe inculpatul Fieraru Marian la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat. Condamnă pe inculpatul Fieraru Marian la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Contopeşte pedepsele aplicate anterior inculpatului Fieraru Marian, respectiv pedeapsa de 3 ani închisoare (de nu mai puțin de cinci ori aplicată), pedeapsa de 1 an şi 6 luni şi pedeapsa de 6 luni închisoare, acesta urmând a executa pedeapsa cea mai grea, de 3 ani închisoare, la care se va adăuga sporul obligatoriu de 5 ani şi 8 luni”, se arată în sentinţa judecătorilor.

„Admite acţiunea civilă formulată de partea civilă Hagi Marilena și obligă pe inculpatul Fieraru Marian la plata către aceasta a sumei de 50.000 de euro reprezentând contravaloarea prejudiciului cauzat prin săvârşirea infracţiunii.

Admite acţiunea civilă formulată de partea civilă XXXX Gabriela Rodica și obligă pe inculpatul Fieraru Marian la plata către aceasta a sumei de 17.000 de euro, reprezentând contravaloarea prejudiciului cauzat prin săvârşirea infracţiunii”, se mai preciză în sentina instanței.

Marian Fieraru a furat din locuința soților Hagi mai multe ceasuri, dar la o lună după ce a dat această spargere el a fost prins și arestat.

Citeşte şi România va avea încă un stadion modern! Va purta numele lui Gheorghe Hagi şi va fi inspirat din valurile mării