Hoţul cu lovituri de 10 milioane de euro a fost prins de poliţişti

Unul dintre membri grupării, Academia infractorilor, a fost prins. Bărbatul de 22 de ani a fost depistat de poliţişti în judeţul Neamţ, unde se ascundea încă de anul trecut. Individul era specializat în spargeri de magazine de bijuterii şi ceasuri de lux din Europa, scrie România TV.

16 ian. 2016, 11:14
Hoţul cu lovituri de 10 milioane de euro a fost prins de poliţişti

Bărbatul de 22 de ani a reuşit să scape de acţiunea de anul trecut, când mulţi dintre complicii săi au fost prinşi. Acesta a stat ascuns luni la rând şi a trăit din ce a furat.

La percheziţii, procurorii şi poliţiştii au găsit ceasuri de lux si valuta. Bărbatul le ţinea ascunse în casă. De asemenea, anchetatorii au găsit un pistol şi muniţie.Acesta a fost luat de mascaţii şi dus la audieri.

Complicii săi, în frunte cu temutul Adrian Botez, au fost deja trimişi în judecată. Botez instaurase reguli ca-n armată. Hoţii nu aveau voie să ia legătura cu familia, să folosească telefoane şi se antrenau zilnic în case abandonate.

Cine încălca regulile era bătut. Hoţii ajunseseră la performanţa de a da spargeri de sute de mii de euro în zeci de secunde.

Hoţii erau bine organizaţi şi reuşeau să dispară imediat după spargeri cu bijuterii, ceasuri de lux sau sume de bani. Până acum, prejudiciul este estimat la 10 milioane de euro.

Citeşte şi