Hoverboard-ul unui băieţel de 10 ani din Bucureşti a explodat după ce a luat foc

Hoverboard-ul unui băieţel de 10 ani din Bucureşti a explodat, după ce a luat foc, în camera lui. Copilul primise placa pe 14 aprilie, cadou de la părinţi, înainte de Paşte.

06 mai 2019, 20:03
Hoverboard-ul unui băieţel de 10 ani din Bucureşti a explodat după ce a luat foc

O familie din Bucureşti a trăit clipe de groază duminică seara, când placa electrică a fiului de 10 ani a explodat, după ce s-a încins în camera copilului. Cumpărată cu 3 săptămâni în urmă, placa nu era n priză în momentul în care s-a încins teribil şi a sărit în aer.

Tatăl micuţului a povestit pentru A1 întreaga întâmplare, îngrozit de ceea ce ar fi putut însemna o dramă. „Sâmbătă, fiul meu în vârstă de 10 ani a fost în parc cu hoverboard-ul timp de aproximativ o oră.  După ce a venit din parc, a fost depozitat în camera copilului, fără a mai fi cuplat la o sursă de alimentare.  Aseară, în jurul orei 23:30, soția mea a sesizat miros de încins în cameră. În momentul în care a pus mana pe hoverboard, a observat că este cald. A deschis geamul camerei pentru a aerisi și a scos hoverboard-ul în curte, sub streaşina casei.”

Bărbatul spune că ce a urmat e incredibil, soţia lui scăpând cu viaţă ca prin minune: „După ce a lăsat produsul jos, a apucat doar să deschidă ușa casei pentru a intra, moment în care produsul a explodat la propriu, cu flacără extinsă până la acoperiș.  După cum se poate observa în imaginile de mai sus a fost afumată și fațada casei.”

Bărbatul spune că va merge la magazinul de la care a achiziţionat hoverboardul şi va face totul pentru a împiedica astfel de nenorociri, mai ales că cei care folosesc de obicei astfel de plăci electrice sunt copiii.