HP a lansat în România prima multifuncţională cu scaner 3D din lume

HP anunţă lansarea în România a HP LaserJet TopShot Pro M275, primul multifuncțional din lume capabil să scaneze şi să copieze o multitudine de obiecte 3D.

25 apr. 2012, 13:00
HP a lansat în România prima multifuncţională cu scaner 3D din  lume

Cu ajutorul unui sistem cu o cameră amplasată pe un braț mobil, HP TopShot fotografiază obiectul tridimensional ales din mai multe unghiuri. Un total de șase imagini sunt captate per scan sau copie, prin declanșarea succesivă a unui set de trei flash-uri de lumină din unghiuri diferite și încă trei de ambient cu niveluri de expunere variate. Toate acestea sunt combinate automat pentru a produce o imagine de calitate profesională fără reflexii sau umbre nedorite.

HP LaserJet TopShot Pro M275 permite, de asemenea, accesul utilizatorilor la o gamă largă de aplicații online cu ajutorul cărora pot posta, trimite sau imprima documente și imagini direct de pe internet, fără a avea nevoie de un PC.

În plus, noul multifuncțional HP încorporează tehnologia HP ePrint, permițându-i astfel oricărui utilizator să imprime din mișcare, de oriunde și orice moment, folosind orice dispozitiv mobil conectat la Internet cu ajutorul căruia trimite un simplu email către adresa specifică a echipamentului. HP LaserJet TopShot Pro M275 include, de altfel, și soluția de imprimare AirPrint™, ce permite imprimarea wireless direct de pe orice iPad™, iPhone® şi iPod touch®.

În același timp, HP LaserJet TopShot Pro M275 poate fi utilizat pentru scanarea rapidă și fără probleme a unui număr mare de documente, cărți, ziare sau fotografii. Cu ajutorul aplicațiilor web integrate, imaginile pot fi trimise direct către contul de Google Docs al utilizatorului de unde pot fi apoi imprimate sau trimise mai departe, totul fără a deschide un calculator.