HOROSCOP: Soţia perfectă pentru el, în funcţie de zodia lui

Descoperă dacă te încadrezi în tiparele lui şi dacă ar face pasul cel mare cu tine. Zodia lui îţi poate dezvălui dacă eşti aleasa!

29 dec. 2016, 07:59
HOROSCOP: Soţia perfectă pentru el, în funcţie de zodia lui

Capricorn

Cu o femeie din Taur lângă el, un Capricorn se va simţi împlinit pe deplin. Căsătoria lor va fi una dintre cele mai reuşite pentru că sunt compatibili sexual, au interese comune şi se respectă reciproc. Ambii sunt creativi în felul lor şi sunt extrem de loiali. 

Vărsător

Un bărbat din Vărsător şi o femeie din Gemeni pot forma un cuplu de succes. Ambele semne au multe în comun, iar o căsătorie le va permite să evolueze împreună. Vărsătorul este unic şi mereu în mişcare, iar o femeie din Gemeni nu se va plictisi niciodată de stilul lui. 

Peşti

Nimeni nu va înţelege mai bine un bărbat din Peşti decât o femeie din Peşti! Nu e de mirare, ei se vor sprijini reciproc, se vor încuraja şi au capacitatea de a se ierta şi de a uita problemele care pot apărea pe parcursul vieţii. Romantismul, creativitatea şi emoţiile lor se vor concretiza într-o căsătorie reuşită.

Berbec

Bărbatul Berbec are nevoie de cineva cu care să se potrivească emoţional, care îi va oferi spaţiu şi îi va menţine viu interesul. O parteneră din Balanţă ştie şi este dispusă să facă toate aceste lucruri, să fie distractivă şi sociabilă, dar şi puţin misterioasă pentru a-şi ţine soţul în suspans. 

Citeşte mai multe pe eva.ro