Huawei a prezentat tableta cu cea mai mare rezoluţie de pe piaţa

Huawei a prezentat la Mobile World Congress 2012 prima tabletă quad-core de 10 inci. HUAWEI MediaPad 10 FHD cu un procesor Huawei quad-core 1.5 GHz, sistem de operare Google Android 4.0 şi ecran high definition IPS de 10 inci.

28 feb. 2012, 14:43
Huawei a prezentat tableta cu cea mai mare rezoluţie de pe piaţa

Procesor quad-core de pe piaţă, HUAWEI MediaPad 10 FHD oferă o viteză incredibil de mare şi capacitate de procesare a graficii 3D, ideală pentru clipuri video high definition sau jocuri 3D. HUAWEI MediaPad 10 FHD permite acces wireless la viteză mare, susţinând în acelaşi timp o varietate de standarde de reţele, printre care şi LTE.

Dispune de cea mai înaltă rezoluţie a ecranului de pe piaţă şi de ecran IPS high-definition 1920 x 1200 care suportă multi-touch-ul, noua tabletă oferă utilizatorilor cea mai bună experienţă vizuală. HUAWEI MediaPad 10 FHD utilizează tehnologia de sunet surround Dolby şi oferă experienţa perfectă pentru utilizatori în timp ce se joacă, privesc filme HD sau ascultă muzică.

Tableta este dotată cu două camere foto: o cameră cu focalizare automată de 8 megapixeli în partea din spate şi o cameră de 1.3 megapixeli în partea din faţă.