Huidu, ATAC DUR la Mihaela Rădulescu: „Ai COJONES, dar eşti IPOCRITĂ!”

"Pentru menținerea «celebrității», declanșați cel puțin două scandaluri pe an” pare să fie mottoul Mihaelei Rădulescu de când e vedetă ProTV. La trei luni după ce i-a catalogat pe homosexuali drept "anormali”, „diva de la Monaco” recidivează. Ea bănuiește că jurnalistul de la Kronen Zeitung care a insinuat că e „bătrână” ar fi gay. Şerban Huidu nu pierde ocazia şi o atacă dur pe Mihaela Rădulescu.

22 iul. 2015, 21:11
Huidu, ATAC DUR la Mihaela Rădulescu: „Ai COJONES, dar eşti IPOCRITĂ!”

Şerban Huidu a povestit ce a scos-o din sărite pe divă: „Un ziarist austriac pus pe glume proaste a publicat un articol cu Felix Numeimposibil și doamna Mihaela Rădulescu. Greșeala ziaristului e că a încercat să facă o glumă. Austriac fiind, i-a ieșit cam prost. Titlul articolului: «Astro-Felix și bătrâna». Poza: Mihaela, Felix și un avion pe nume «Old Lady» (Bătrâna Doamnă). Mamă, și de la gluma asta austriacă, s-a trezit orgoliul doamnei Rădulescu”.

Mihaela Rădulescu, în scandal cu presa din Austria: Pupaţi-mi fundul sexy!

 

Dați în mine, îl răniți pe Felix!

Simțindu-se cu musca pe căciulă, Mihaela a reacționat pe blog: „În Austria, sunt doar prietena lui Felix Baumgartner, și când spuneți rahaturi despre mine, fără motiv, îl răniți pe Felix. Ați mai făcut asta cu una dintre cele mai mari legende ale voastre. Nici în Austria și nici măcar în Salzburg, unde s-a născut, n-ați botezat o stradă cu numele lui. Mai rău, l-ați făcut să emigreze după ce nu l-ați recunoscut ca atlet și nu i-ați oferit avantajele fiscale tipice. Nu mă mir că toată lumea vorbește doar despre femeia cu barbă (Conchita Wurst – n.r.). Dacă vă place să-l insultați pe Felix, sau pe femeia lui, sau familia lui, poate următoarea mișcare logică pentru el ar fi să nu mai participe la niciun eveniment în Austria”.

„Un jurnalist gelos, femeie sau gay?”

Vedeta n-a ezitat să atace: „Urmăriți stilul meu de viață și vedeți de ce arăt atât de tânără la vârsta mea. Desigur, trebuie să ai un motiv să insulți o femeie care nu ți-a greșit cu absolut nimic, așa că pot avea bănuieli – un jurnalist gelos, femeie sau gay? Unul mânios care nu suportă românii sau… evreii? Un nefericit, total deranjat de doi oameni minunați, de succes și atât de îndrăgostiți? Dragă autor al acestui articol neconvingător, care e viața ta? Și care e povestea ta de dragoste? Probabil la fel de nesatisfăcătoare și de dezgustătoare ca și gluma ta și, cel mai probabil, cea mai mare realizare a ta de până acum a fost să rănești oameni de succes ca Felix. Păcat că nimeni niciodată nu te va admira pentru asta”.

„I-ați tras-o, doamnă! Sunteți mare!”

Cârcotașul Huidu a comentat replica Mihaelei: „Muci l-a făcut pe ziarist, nici nu știe ce l-a lovit! Și foametea din Somalia e din vina ziaristului austriac, dar doamna Mihaela a uitat s-o menționeze. I-ați tras-o, doamnă! Sunteți mare! Aveți cojones! (mulți ne întrebam, dar acum avem certitudinea). Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. V-ați luat de homosexuali, dar v-ați pozat sărutându-vă cu o actriță. Ipocrizia nu e bună niciodată! Dacă îi mai înjurați și pe ăia din Monaco… Mergeți cu Felix în stratosferă, că acolo nu există ziariști! Au rămas dinții «ziaristului austriac homosexual care urăște evreii» în fundul dvs.? Pe stânga sau pe dreapta? Și dacă da… A rezistat? Ați filmat? O să vedem asta la «Românii au talent»?”, scrie ziarulring.ro.