Huidu îi cere scuze fiicei lui Borcea: „Te rog să mă ierţi!”

În ultima perioadă, Cristi Borcea a fost criticat și ironizat deopotrivă, după ce Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată cu copilul lui. Nici Huidu nu a făcut excepție, dar, după un mesaj primit de la fiica lui Borcea, cârcotașul și-a dat seama că a greșit enorm.

10 ian. 2016, 18:18
Huidu îi cere scuze fiicei lui Borcea: „Te rog să mă ierţi!”

Șerban Huidu a explicat cu Melissa, fiica lui Cristi Borcea, i-a dat o lecție de viață. „Am primit un mesaj sfasietor de la puștoaică ce ar putea să ne dea lectii de viață tuturor! As vrea sa intelegeti nu cu omul Borcea am avut ceva, sau am scris ceva, dar ce face el reprezintă din păcate un exemplu negativ pentru ce vrem să devenim!”, a notat Huidu pe Facebook.

Acesta a continuat: „Pentru fetita aceasta Cristi Borcea este tatal și îl iubește mai presus de orice Este un exemplu de devorament și iubire neconditionata! Aș vrea să o rog să mă ierte și să ne ierte nouă celor ce am comentat sarcasmul și să citească ce am scris eu peste 10 ani! Să citească cu mintea ei de atunci nu cu inima de acum, pe care și eu și alții i-am facut-o praf! Te rog să mă ierți!”.

Ulterior, Melissa (20 de ani) a comentat la postarea lui Huidu: „Mersi Șerban pentru că ai înțeles și pentru scuzele tale, dar vreau ca toată lumea să știe că Cristi Borcea, ca tată, este minunat. Toți anii aceștia a fost lângă mine si datorită lui sunt ceea ce sunt acum. Pentru asta îi mulțumesc și îl iubesc enorm!”, scrie libertatea.ro