Huidu, mărturie cutremurătoare despre accident: „I-am visat. DA! Şi e crucea mea”

Şerban Huidu a revenit azi cu un articol, pe blogul personal, prin care a încercat să explice că "scandalul" cu Bianca Drăguşanu este unul exagerat şi iscat dintr-o greşită interpretare a declaraţiilor sale. La scurt timp de la publicarea materialului, cârcotaşul a fost asaltat de zeci de comentarii din partea cititorilor, care, majoritatea, l-au blamat pentru accidentul auto care a condus la moartea a trei persoane.

05 nov. 2013, 20:20
Huidu, mărturie cutremurătoare despre accident: „I-am visat. DA! Şi e crucea mea”

Uneori cu calm, alteori vizibil iritat de ceea ce au scris cititorii, Şerban Huidu a încercat să răspundă la cele mai grele întrebări şi să ofere explicaţii asupra celor petrecute, scrie Ring. 

Întrebat dacă i se întâmplă să-i viseze pe cei pe care i-a omorât, producătorul a declarat: „DA! Şi e crucea mea…”.

„Da tu cum te simţi că eşti practic un criminal, omorând 2 oameni nevinovaţi? este bn Dmnule Huidu? Nu mai vb despre alte persoane când tu acum trebuia să fi în puşcărie pe viaţă!”, este comentariul unui alt cititor.

Citeşte şi Ce i-a scris Şerban Huidu, după accident, Cristinei Ţopescu

„Au fost trei măcar citează corect! Pe tine asta nu te interesează ci cum să i-o tragi şi tu lui Şerban Huidu…puteam să fiu eu în locul lor”, a replicat cârcotaşul. „Am fost pedepsit! Sunt condamnat! Astă nu mă împiedică să gândesc!”, a răspuns Huidu când a fost atacat de o altă persoană care i-a cerut să nu mai vorbească despre Bianca, având în vedere ceea ce a făcut. „Daca ai ajuns tu, Serban Huidu, sa dai lectii de moralitate, tu care te distrezi in fiecare dimineata la radio cu 3 morti pe constiinta… tara asta chiar nu mai are nicio sansa ! Tupeu fantastic”, a scris o altă persoană. „Nu e vorba de moralitate ci de normalitate aici! Am pledat vinovat si am fost condamnat daca era un cumul de infractiuni, conduceam beat sau plecam de la locul accidentului, pedeapsa era cu executare! Asa nu a fost cazul-asta e normalitate ca iti place sau nu iti place tie!”, a încercat să explice realizatorul tv.

Citeşte şi Şerban Huidu, ieşire nervoasă în trafic. A alergat după paparazzi printre maşinile din trafic VIDEO