Huliganul, erou naţional. Suporterul care s-a luptat cu 3 atacatori la Londra şi-a spus povestea din spital FOTO

Povestea unui huligan englez care s-a luptat de unul singur cu 3 teroriști înarmați cu cuțite în noaptea atacurilor de la Londra face înconjurul lumii. Fan dedicat al lui Millwall, bărbatul a povestit de pe patul de spital cum s-a întâmplat totul.

07 iun. 2017, 08:20
Huliganul, erou naţional. Suporterul care s-a luptat cu 3 atacatori la Londra şi-a spus povestea din spital FOTO

Românul care a lovit un terorist cu o navetă și a adăpostit 20 de persoane în brutăria unde lucrează nu este singurul erou al serii de sâmbătă, scrie digisport.ro. Britanicii au descoperit o poveste și mai interesantă, a suporterului de la Milwall care s-a luptat cu 3 atacatori cu mâinile goale și s-a ales cu nu mai puțin de 8 tăieturi de cuțit.

Citeşte şi Poliţia britanică a reţinut încă un suspect în legătură cu atentatul de la Londra

În vârstă de 47 de ani, Roy Larner este internat în spital, cu răni la cap, gât, mâini sau piept și cu zeci de copci. A povestit că în acea seară era într-un pub, cu mai mulți prieteni, când în local au dat buzna 3 persoane, care au strigat: „Asta e pentru Allah”! „Apoi au început să strige: „Islam! Islam! Islam!”, cu o pronunție foarte asemănătoare cu numele rivalei tradiționale a lui Millwall, West Ham.

„Ca un idiot, eu am strigat înapoi la ei. M-am gândit că trebuie să îi bat pe nemernici. Am făcut câțiva pași în față și am spus: ‘F*** you, I’m Millwall!’. Așa că au început să mă atace”, a povestit Roy Larner, potrivit britanicilor de la The Sun.

Englezul s-a luptat cu mâinile goale cu cei 3 atacatori și s-a ales cu 8 tăieturi, în timp ce ceilalți oameni din local au avut timp să se pună la adăpost. În cele din urmă, bărbatul a ajuns în stare critică la spital, iar medicii au reușit să îi salveze viața.

Citeşte şi Un italian de origine marocană ar fi al treilea terorist implicat în atentatul de la London Bridge

Fanii lui Millwall sunt cunoscuți drept unii dintre cei mai „răi” din fotbalul britanic. Este celebră rivalitatea dintre clubul lor și West Ham, iar duelurile dintre cele două formații poartă denumirea de „Dockers derby”. S-au făcut și filme după povestea echipei înființate în 1885.