Hulk din Iran, acuzat de cel mai înfricoșător om din lume. „A păcălit lumea cu Photoshop!”

Sajad Gharibi, alias "Hulk din Iran", și Martyn Ford, supranumit "cel mai înfricoșător om din lume", sunt protagoniştii celei mai aşteptate lupte din istorie! Duelul trebuia să aibă loc pe 2 aprilie, dar a fost mutat pe 30 aprilie!

01 apr. 2022, 16:20

Hulk din Iran, acuzat de cel mai înfricoșător om din lume. Sajad Gharibi (30 ani) a devenit viral pe social media datorită pozelor sale, dar a fost acuzat de Martyn Ford (29 de ani) că nu este atât de masiv în realitate! Sajad Gharibi este bodybuilder, cântărește aproximativ 175 de kilograme și are o înălțime de 1,87 metri. De partea cealaltă, Martyn Ford are 2,03 metri și peste 140 de kilograme!

Hulk din Iran, acuzat de cel mai înfricoșător om din lume. „A păcălit lumea cu photoshop!”

Cei doi s-au intersectat deja la conferința de presă care s-a ținut loc pentru promovarea evenimentului, iar Martyn Ford l-a acuzat pe Sajad Gharibi că postează imagini ireale pe rețelele de socializare. Concret, Ford susține că Gharibi  a apelat la programul Photoshop, pentru a părea mai fioros! „Nu este deloc cum m-am așteptat. Cred că a păcălit întreaga planetă cu Photoshop-ul, sincer să fiu! L-am văzut în realitate și nu e la fel de impresionant ca în poze. Era chiar micuț. A fost prima dată când l-am văzut în realitate. Într-adevăr, e mare, probabil are mai mult de 114 kg, dar nu e înfricoșător de mare. Mi s-a părut un copil mare care omite frecvent antrenamentele. Mă așteptam să fie de două ori mai masiv”, a spus „cel mai înfricoșător om din lume”, conform The Sun.

Giani Kiriță se reprofilează! Fostul căpitan al lui Dinamo se apucă de MMA! “O să sară niște sânge și dințișori”

Sajad Gharibi și Martyn Ford au fost pe punctul de a se lupta într-o gală MMA acum doi ani, însă evenimentul nu a mai avut loc. Între timp, ambii au renunțat la artele marțiale pentru box. Partida neobișnuită se va desfășura pe Arena O2 din Londra.

KO îngrozitor în MMA! Lovitura cu care şi-a trimis adversarul direct pe masa de operație: cinci coaste rupte și un plămân perforat! VIDEO

„Se pare că Sajad Gharibi a găsit cumva câteva creioane și a semnat contractul! Se face. Multă lume m-a întrebat de ce. Tot ce pot să spun este că e o chestie personală. Cuvintele sale și ale echipei sale nu pot fi uitate. Fiecare bărbat care e tată va înțelege. Poate e un meci de box, dar credeți-mă că m-aș bucura să fiu descalificat pentru a-mi expune punctul de vedere”, a scris Martyn Ford pe contul său de Instagram.

Kamara va lupta în cușca de MMA, pentru fiul său! “Sper să fiu OK”

Acum, Sajad Gharibi trăiește un calvar în Iran. Bodybuilderul a căzut în dizgrațiile familiei după ce a fost împins de către Martyn Ford de față cu toate camerele de luat vederi. „Nu pot să-mi sun familia, când m-am întors în Iran nu m-am dus la familia mea. Nu pot vorbi cu tatăl meu și cu mama mea. Când am vorbit cu ea a spus „Persoana din acest videoclip pe care am văzut-o nu era fiul meu, fiul meu este mult mai puternic decât acesta!”. Mă doare inima când nu pot să vorbesc cu familia. Mi-am pierdut mândria și sunt distrus. Cum să explic? Familia mea credea că voi merge acolo și voi termina cu el. Cum pot să dorm sau să mă odihnesc? Mă simt foarte rău și nu pot să dorm, dar acum iau somnifere. Când o mamă îi spune asta copilului ei, cum poate fi tolerat? Există multă presiune, dacă am fost plătit chiar și cu un dolar pentru a face asta. Nu pot continua”, a declarat „Hulk din Iran”.