I-a băgat un cuţit în inimă pentru că a vrut să-şi apere soţia. Un tânăr a fost ucis cu sânge rece într-o benzinărie

Un tânăr de 27 de ani a fost ucis de un bărbat în stare de ebrietate pentru că a încercat să-şi apere soţia. Totul s-a întâmplat marţi noaptea, într-o benzinărie din Capitală.

23 dec. 2015, 11:34
I-a băgat un cuţit în inimă pentru că a vrut să-şi apere soţia. Un tânăr a fost ucis cu sânge rece într-o benzinărie

UPDATE: Un tânăr care a înjunghiat mortal un bărbat într-o benzinărie din Capitală a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Tribunalul Bucureşti a emis, miercuri, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Marian Nicolae, acuzat de omor.

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost ucis, marţi noaptea, într-o benzinărie din Bucureşti. Un bărbat în stare de ebrietate i-a înfipt un cuţit în inimă pentru că a încercat să-şi apere soţia care lucra în acea staţie peco.

Totul s-a întâmplat puţin după miezul nopţii când se făcea schimbul de tură. Atunci, în benzinarie a intrat un bărbat ameţit bine de aburii alcoolului, s-a certat cu femeia, sotul a intervenit, iar agresorul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat mortal. Soţia a sunat disperată la 112 pentru a cere ajutor, însă medicii chemaţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru tânăr.

După cateva ore, barbatul beat a fost gasit de politisti in incinta unei alte benzinarii din jurul cartierului.

Agresorul a fost retinut şi pe numele lui s-a emis mandat de retinere.

Citeşte şi: Crimă oribilă în Vaslui. Un bărbat a fost ucis cu bestialitate de soţul amantei sale