I-a dat pizza crezând că e un cerşetor. Când şi-a dat seama de gafă, a cerut autograf

L-a văzut căutând în gunoi și a vrut imediat să îl ajute. O femeie din Paris, Franța, i-a oferit de mâncare unui bărbat care arăta ca un cerșetor. Cu toate acestea, atunci când și-a dat seama cine era, de fapt, „cerșetorul”, a avut o mare surpriză.

27 sept. 2015, 06:06

Karine Gombeau (42 de ani) a vrut să facă o faptă bună pentru un bărbat „necăjit”. Aceasta i-a intins o felie de pizza, iar gestul ei a fost însoțit de scuze, pentru că felia era rece. Bărbatul a acceptat-o, iar câteva zile mai târziu, femeii nu i-a venit să creadă cui i-a oferit mâncare pe stradă.

O altă femeie de la hotelul la care era cazată i-a arătat lui Karine un ziar. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit că „cerșetorul” pe care îl hrănise cu câteva zile înainte era chiar marele actor Richard Gere (66 de ani), care își intrase atât de bine în rol, încât chiar părea a fi un om sărac, potrivit metaspoon.com.

Se pare că Richard Gere filma pentru o nouă producție cinematografică atunci când Karine Gombeau a ajuns, din greșeală, pe platoul de filmare. Emoționat de gestul femeii, actorul de la Hollywood a contactat imediat presa și le-a povestit jurnaliștilor toată întâmplarea.