I-a luat RINICHIUL, TELEVIZORUL şi staţia STEREO şi a fugit cu o altă femeie

Publicat: Miercuri, 29 Ianuarie 2014 12:07 // Actualizat: Miercuri, 29 Ianuarie 2014 14:46 // Sursa: romaniatv.net

Samantha Lamb i-a donat soţului ei, Andy, un rinichi pentru a-i salva viaţa. În semn de recunoştinţă, el a înşelat-o şi a părăsit-o apoi fără să îi lase nici măcar un bilet de adio.

Povestea de dragoste necondiţionată a fostului cuplu Samantha şi Andy Lamb a ajuns, în 2009, la BBC. "Avea nevoie de un rinichi, altefel ar fi murit. Făcea dializă de trei ori pe săptămână. I-am spus atunci lui Andy că trebuie să facă operaţia de transplant", povestea atunci femeia, care s-a oferit să fie donatoare pentru fostul ei soţ.

Din păcate, acea poveste care a stors lacrimi nu a avut un final fericit. Andy avea 41 de ani când a primit rinichiul donat de soţia lui. După trei ani de la transplant, în august, 2012, el a părăsit-o.

A făcut-o în modul cel mai laş cu putinţă. Ea era de serviciu la Tesco în seara când Andy a plecat de-acasă luând cu el televizorul şi o staţie stereo. Nu i-a lăsat nici măcar un bilet de adio şi a lăsat cheile casei lor în cutia poştală.

Samantha spune că mariajul lor a eşuat din cauza prietenei ei, care i-a "furat" soţul. El a negat acest lucru. Acum, după toate cele întâmplate, Samantha spune că, dacă ar putea da timpul înapoi, i-ar dona rinichiul unei alte persoane, care să îl merite cu adevărat. "Îl urăsc. Dacă aş putea, i-aş lua riniciul înapoi şi i l-aş da altcuiva. Nu am pretenţia să îşi scrie numele meu pe rinichiul pe care i l-am donat ... Tot ce vreau este să îi văd numele în actele de divorţ", s-a confesat femeia publicaţiei Sunday People.

Samantha şi Andy s-au cunoscut în Devon, când erau amândoi şoferi la o firmă privată de maşini de salvare, în 2004. S-au căsătorit în 2007.

"Nu mi-am dorit nicio clipă ca ea să îmi doneze rinichiul, pentru că ştiam că este foarte riscant. Dar ea a insistat, iar eu îi datorez viaţa mea pentru acest lucru. Am iubit-o cu adevărat, dar căsnicia noastră nu a mai mers. Ne certam îngrozitor şi familia ei nu m-a dorit niciodată. Cu toate că ea este convinsă că am înşelat-o cu prietena ei, acest lucru nu este adevărat. Nu am avut nicio relaţie cu ea. Am ajutat-o doar să îşi dreseze câinele", a fost varianta lui Andy.

 loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 ian 12:23
...rel="bookmark">2014

I-a luat RINICHIUL, TELEVIZORUL şi staţia STEREO şi a fugit cu o altă femeie

Posted by ...
1
EUR
4.8286
RON
06 Apr
noapte 3 °
zi 16 °
Ultimele joburi adaugate
24 H