I-a minţit pe juraţi! Cine este, de fapt, fizioterapeutul care a făcut furori cu vocea sa la „Românii au talent” VIDEO

Adrian Dumitru, care a impresionat sala ţi juriul cu vocea sa, s-a prezentat ca fiindun tânăr sărman care a absolvit Kinetoterapie şi, deşi şi-ar fi dorit o carieră în muzică, nu şi-a permis-o pentru că nu ar fi avut bani.

18 mart. 2019, 14:13
I-a minţit pe juraţi! Cine este, de fapt, fizioterapeutul care a făcut furori cu vocea sa la „Românii au talent” VIDEO

Adrian Dumitru este, în viaţa reală, un tenor apreciat, angajat al Operei Naţioanle! El a fost demascat de cei care l-au urmărit în spectacole pe marile scene ale ţării.

Bărbatul şi-a început povestea timid şi a punctat că nu a avut bani să facă muzică, pentru a-i impresiona pe juraţi.

„Sunt Adrian Dumitru, am 34 de ani și sunt din București. Sunt liber profesionist, freelancer, nu sunt angajat nicăieri, pot să spun că sunt șomer. Ca profesie, am absolvit Kinetoterapie, dar nu profesez pentru că am ales muzica. Am ales să fac asta și din cauza problemei pe care o am, o hemipareză facială”, a spus concurentul.

GIGEL FRONE a revenit la Românii au talent VIDEO

„Ori ești aterizat cu pluta, ori ești șmecher. Eu cred că ești șmecher și că știai ce faci, cred că ai făcut și ceva studii”, a fost replica lui Florin Călinescu, însă Adrian Dumitru tot nu a recunoscut nimic. S-a rezumat doar să mulțumească pentru aprecierile venite din partea juriului și a omis voit să spună este colaborator permanent la Filarmonica George Enescu, așa cum apare și pe site-ul instituției.

„Neputându-mi permite să dau la Conservator, să mă pregătesc, pentru că presupune lecții particulare care nu sunt ieftine, am ales să dau la Kinetoterapie. Acum cânt la Biserica Icoanei, în cor. Să cânt la biserică m-a ajutat foarte mult. Dumnezeu nu rămâne dator niciodată. (…) Sunt emoționat. Așa se întâmplă de fiecare dată când este o premieră pentru mine. Acest concurs este o premieră”, a spus, emoționat, tenorul.

Povestea tenorului a ieşit la lumină la doar câteva ore după emisiune, fiind dat de gol de colegi şi de jurnalista Carmen Moise, care l-a avut invitat la un eveniment în Parcul Moghioroş. Comentarii în care bărbatului îi este dezvăluită adevărata meserie au fost lăsate şi pe pagina emisiunii.