I-a spus soţului că nu o mai satisface în pat! Ce a păţit femeia în următoarea seară este ŞOCANT! Disperată, a sunat la Salvare!

O femeie a avut proasta inspiratie de a-si anunta sotul ca a devenit plictisitor in pat. Cand a auzit una ca asta, barbatul de 43 de ani a ajuns sa isi tortureze sotia.

19 sept. 2018, 18:03
I-a spus soţului că nu o mai satisface în pat! Ce a păţit femeia în următoarea seară este ŞOCANT! Disperată, a sunat la Salvare!

Keiren Batten se abtinuse sa puna in practica jocurile perverse la care visa pe ascuns, de teama ca nu cumva partenera lui sa se sperie. Insa cand femeia l-a „certat”, acesta nu s-a mai abtinut, iar femeia a ajuns sa cheme Salvarea.

„In timpul partidei, femeia a fost legata de o placa de lemn, de maini si de picioare, exact asa cum vazuse in filmul Cincizeci de umbre ale lui Grey”, au povestit autoritatile.

Cum faceau sex oamenii în urma cu 4000 de ani, pe timpul babilonienilor. Tehnicile, ŞOCANTE FOTO

„Am fost legata cu lanturi de metal si clipsuri imi acopereau pielea pe tot corpul. Eram deja plina de vanatai. Imi era foarte frica si imi era groaza sa ma gandesc ce mai putea urma. Ii spuneam sa se opresca, insa de fiecare data cand o faceam, venea si ma strangea de gat, iar apoi ma tortura si mai tare”, a mai povestit femeia pentru Daily Mail.