I-a tăiat capul şi l-a despicat pe piept ca să îi vadă „inima lui mare”, pentru că a filmat-o făcând sex cu el

O tânără în vârstă de 21 de ani a fost condamnată la moarte în Bangladesh după ce și-a ucis iubitul, în semn de răzbunare pentru faptul că a filmat toate momentele lor de intimitate.

31 mart. 2016, 07:52
I-a tăiat capul şi l-a despicat pe piept ca să îi vadă „inima lui mare”, pentru că a filmat-o făcând sex cu el

Fatema Akhter s-a înfuriat pe bărbatul care refuza să o ia de nevastă și care filmase toate întâlnirile lor amoroase. Mai mult, ea le-a spus anchetatorilor că a găsit în calculatorul iubitului ei, Emdadul Haq Shipon, filmulețe în care el apărea întreținând relații intime cu alte femei.

Citeşte O tânără şi-a ucis iubitul după ce i-a gasit în apartament înregistrări video cu momentele intime dintre ei VIDEO

Furioasă, Fatema și-a plănuit crima în cel mai mic detaliu. L-a adormit cu somnifere și apoi i-a tăiat gâtul și i-a deschis pieptul, pentru „a-i vedea inima”.

Pentru crima comisa, Fatema a fost condamnata la moarte.

„Se intampla rar ca o femeie sa fie condamnata la moarte in tara noastra. Acest caz reprezinta o exceptie”, a declarat procurorul care s-a ocupat de caz.

„A recunoscut in fata judecatorului ca l-a ucis pentru ca a refuzat sa se casatoreasca si ca a filmat-o in timp ce faceau sex, fara ca ea sa isi fi dat acordul”, a mai spus procurorul.