I AM THE ROCKER: Bilete pe zile şi promoţie earlybird pentru primii 1000 de cumpărători

Phoenix Entertainment vine în întâmpinarea publicului și, ca în cazul marilor festivaluri de peste hotare, pune la dispoziție un număr limitat de bilete pe zile la cel mai mare festival de rock și metal al anului: I AM THE ROCKER.

14 oct. 2011, 17:26
I AM THE ROCKER: Bilete pe zile şi promoţie earlybird pentru primii 1000 de cumpărători

Astfel, organizatorii pun în vânzare bilete pentru prima zi in care vor urca pe scena Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Soulfly, Kamelot, Carcass, Hang the Bastard, Celelalte Cuvinte, Kempes, White Walls, Breathelast, Goodbye to Gravity, Hatemode si Diamonds are forever, precum și pentru cei care vor să se bucure de concertul aniversar Dream Theater sau de show-urile incendiare oferite de Skindred, Mayhem, Skindred, Myrath, Arkona, Odd Crew, Terrana, Days of Confusion, Dirty Shirt, QuantiQ, Kistvaen, Target si Blutrina.

În plus, primii 1000 cumpărători (500 pe zi) vor benefica de un preț special, de 125 lei. După epuizarea acestor bilete, tichetele pe zile vor avea prețul de 139 lei. Biletele pe zile se vor pune în vânzare în Rețeaua Eventim, începând cu data de 25 mai.

Vă reamintim că, din respect pentru public, festivalul I AM THE ROCKER nu va avea zone delimitate de tipul Golden Circle, un bilet sau abonament permițând accesul tuturor fanilor, până în fața scenei. Drept urmare, vă sfătuim să veniți din timp, pentru a prinde loc cât mai în față!

I AM THE ROCKER se va desfășura în weekendul 4-5 iulie la Romexpo și va fi primul festival de rock și metal din România realizat după standarde internaționale. Pe lângă muzică, fanii au la dispoziție și numeroase opțiuni de distracție: de la campionatul de bere la concursuri de air guitar, pogo, best dressed rocker și best tattoo, de la bungee jumping over crowd la zboruri cu tiroliana, fanii vor trăi cea mai tare experiență de festival de până acum.

Totodata, datorita numeroșilor rockeri din afara Capitalei care vor să ia parte la eveniment, Phoenix Entertainment ofera și spațiu de camping cu toate dotările incluse la doar 9 lei pentru întreaga durată a festivalului. În plus, cei care vor veni cu motocicleta vor beneficia de o parcare speciala și de o garderobă în care să își depoziteze casca și alte accesorii.

Și pentru că, după distractie și mult headbanging fanii vor deveni însetați, apa plata va fi complet gratuită!

Biletele sunt disponibile în regim de abonament la prețul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului – 250 de lei. Biletele pe zile sunt disponibile in numar limitat, primele 500 (250 pe fiecare zi) putand fi achizitionate cu 125 de lei, iar dupa epuizarea stocului, costul va fi de 139 de lei. Atât abonamentele si biletele pe zile, cât și biletele pentru parcarea motocicletelor și pentru camping pot fi achiziționate din rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro