I-au rămas hainele mari. Oana Roman arată fabulos, după ce a mai dat jos 20 de kilograme / GALERIE FOTO

Oana Roman este o norocoasă. A mai dat jos 20 de kilograme și arată fenomenal. Vedeta are, însă, acum o problemă, i-au rămas hainele mari și trebuie să-și înnoiască garderoba.

21 mai 2023, 18:12

Oana Roman arată fenomenal. Vedeta a mai dat jos 20 de kilograme și se simte cum nu se poate mai bine în pielea ei. Această bucurie vine și cu un sacrificiu, însă. Oana Roman trebuie să-și înnoiască garderoba de vară, pentru că hainele nu îi mai sunt bune.

Vedeta a împărtășit cu fanii de pe Instagram vestea că multe dintre haine vor fi făcute cadou. Oana Roman se gândește în acest fel și la cei mai puțin norocoși, dar și la fanii ei și vrea să le facă o bucurie.

Oana Roman a slăbit 20 de kilograme în ultima perioadă și arată fenomenal, iar imaginile postate pe rețelele sociale dovedesc asta.

Am început despachetarea hainelor de vară. Patru cutii cu rochii! Trebuie să dau probabil jumătate dintre ele. Am reușit să aranjez o parte dintre hainele de vară. Peste jumătate trebuie călcate și cam 30 la sută sunt bune de dat. Am două cutii imense pline de rochii și de haine pe care nu le mai port. Cred că am peste 30 de rochii, sacouri și geci, și multe altele. Și tot mi-au rămas enorm de multe. O să fac și un shop my closet, dar când o să am putere să fac și coletele”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, pe patul de spital. De ce s-a internat vedeta

Oana Roman a ajuns pe patul de spital. Vedeta s-a internat pentru a efectua o colonoscopie şi o endoscopie, iar acum totul este în regulă.

O fire veselă din fire, Oana Roman a avut momente mai puţin plăcute în ultimele zile. Ea a ajuns la spital, pentru o procedură cu rol de prevenţie.

‘Voiam să vă anunț că azi și mâine voi fi mai puțin prezentă cu voi aici pentru că mâine dimineață voi face o mică intervenție, o colonoscopie, și cei care au făcut știu că ziua de dinainte e mai grea cumva decât procedura în sine care se face cu sedare”, a mărturisit Oana Roman, pe contul ei personal de Instagram.