I s-a întâmplat chiar lui Rod Stewart: A agăţat o BLONDĂ pentru o noapte şi s-a trezit cu un BĂRBAT

Vedeta muzicii rock a făcut dezvăluiri despre o aventură a sa din tinereţe, când a agăţat o blondă drăguţă într-un bar din Australia ca să se distreze împreună pentru o noapte şi a avut surpiza să constate că "blonda" era, de fapt, bărbat.

16 mai 2013, 15:40
I s-a întâmplat chiar lui Rod Stewart: A agăţat o BLONDĂ pentru o noapte şi s-a trezit cu un BĂRBAT

Legendarul rocker Rod Stewart a fost foarte aproape să se culce cu un travestit pe care l-a agăţat într-un bar, crezând că este femeie. Aventura datează din anii ’70, când Rod Stewart se afla într-un turneu în Australia, cu formaţia The Faces. Vedeta şi-a povestit întâmplarea într-un interviu cu Howard Stern, scrie The Sun.

„Mi s-a părut mie ciudat că nici unul dintre băieţi nu vorbea cu ea. I-am întrebat care e faza, iar ei mi-au spus că mi-au lăsat-o mie în mod special”, a povestit cântăreţul.

Rod a urcat cu „blonda” în camera lui fără să bănuiască nimic, dar când au trecut la acţiune, a avut un şoc şi şi-a dat seama de farsa pe care i-o făcuseră amicii lui. Cântăreţul a recunoscut că a avut o îmbrăţişare „fierbinte” cu „blonda” căreia i-a dat un „pupic pe gât”, dar abia când a strâns-o mai bine în braţe şi-a dat seama că era bărbat.

„Mi-am zis: Tipii mi-au făcut-o! Destul!Şi i-am spus bărbatului că poate să rămână peste noapte în camera mea”, a mai povestit Rod, care a vrut la rândul lui să le întoarcă farsa băieţilor. „I-am spus tipului: Eu stau aici, iar tu vei sta acolo”…

Afemeiat notoriu şi tatăl a opt copii pe care le-a făcut cu cinci femei, artistul a mai mărturisit că niciodată nu i-au plăcut orgiile, dar că a încercat odată să facă sex cu două japoneze, însă a fost dezamăgit, mai scrie The Sun.