I s-a umflat îngrozitor încheietura, iar când s-a dus la doctor a avut un şoc. Ce a descoperit medicul VIDEO

O femeie din SUA a trecut prin chinuri groaznice, iar motivul este unul cel putin neobisnuit.

30 nov. 2015, 12:21
I s-a umflat îngrozitor încheietura, iar când s-a dus la doctor a avut un şoc. Ce a descoperit medicul VIDEO

Audree Kropp, o tanara din Kentucky, a capatat o infectie ingrozitoare la incheietura mainii, cu dureri ingrozitoare, si toate de la un elastic de par, scrie stirileprotv.ro.

Citeşte şi Se uita la televizor, când a observat ceva bizar la gâtul prezentatorului. Gestul femeii i-a salvat viaţa tânărului

Femeia a observant o zona rosie, care se extindea si se umfla din ce in ce mai rau la incheietura mainii. Initial, a crezut ca este vorba de o intepatura de painjen, dar cand a fost la medic a descoperit altceva, total neobisnuit. Audree se infectase la mana de la un banal elastic de par cu sclipici, pe care il purta la incheietura.

O bacterie a trecut prin piele, prin pori si astfel, femeie s-a infectat. „La inceput, nu mi-a venit sa cred. Am observant acum doua saptamani o umflatura care tot crestea, la mana stanga. Devenea din ce in ce mai rau si mai rosu. Cand am ajuns la spital, mi-au zis ca este nevoie sa ma opereze. Am avut noroc ca au depistat infectia la timp, altfel riscam sa fac septicemie” a declarat femie conform People.
Dupa experienta prin care a trecut, tanara le avertizeaza pe femei sa fie atente cu elasticele de par si sa nu le mai poarte pe incheietura pentru ca „puteti sa va infectati si este periculos”.