IADUL BUCATARILOR 17 NOIEMBRIE: Chefii trec prin „iad” la paintball, luni, la „Hell’s Kitchen”

IADUL BUCATARILOR 17 NOIEMBRIE: Concurenţii „Hell's Kitchen – Iadu bucătarilor“ îşi iau revanşa în această seară, de la 20:30, la Antena 1: după ce săptămâni la rând le-au făcut zile fripte în bucătărie, chefii vor fi ciuruiţi, la propriu, în timpul unei partide de paintball.

17 nov. 2014, 18:22
IADUL BUCATARILOR 17 NOIEMBRIE: Chefii trec prin „iad” la paintball, luni, la „Hell’s Kitchen”

IADUL BUCATARILOR 17 NOIEMBRIE: Echipa care va fi desemnată câştigătoare în urma primei probe va avea parte de o zi întreagă de relaxare şi distracţie la paintball, unde îşi vor face apariţia şi cei trei chefi – Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu. Chiar dacă vor fi învinşi, membrii juriului îşi vor lua revanşa în bucătărie, unde vor fi mai pretenţioşi ca niciodată.

Printre provocările din „Iadul bucătarilor“ se numără şi o probă neaşteptată: concurenţii trebuie să treacă testul de ghicire a ingredientelor prin atingere. Proba va fi cu atât mai dificilă cu cât bucătarii au sarcina de a recunoaşte un număr cât mai mare de ingrediente doar atingându-le, fără să aibă posibilitatea să le miroasă sau să le guste.

 

IADUL BUCATARILOR Moldova întreagă a gătit week-endul acesta. Bucătari înarmați cu farfurii arătoase și mult curaj s-au prezentat la preselecțiile organizate la Iași pentru cel de-al doilea sezon al reality show-ului „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.

Cele mai importante orașe ale regiunii au fost reprezentate cu succes de oameni talentați la gătit, însă nici românii de peste Prut nu au ratat ocazia de a se înscrie. Așa se face că la aceste preselecții basarabenii au luat cu asalt listele de înscrieri și s-au întrecut în farfurii care mai de care mai îmbietoare.

IADUL BUCATARILOR La numai 16 ani, o adolescentă din Republica Moldova visează să aibă șansa de a-i înfrunta pe cei trei jurați. Pe același câmp de luptă culinar se vede și un tânăr arhitect, care nu s-a speriat de mulțimea de bucătari profesioniști înscriși și s-a prezentat la preselecții. Fie că lucrează de mulți ani în domeniu, fie că sunt chefi sau ajutoare de bucătari sau doar aspiră la un loc într-o bucătărie profesionistă, toți cei care s-au înscris la preselecții așteaptă acum cu sufletul la gură verdictul.

După Iași, săptămâna aceasta este rândul ardelenilor să arate ce bucătari buni sunt. Preselecțiile pentru „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” ajung pe 22 noiembrie la Cluj, iar toți cei care vor să participle sunt așteptați cu un preparat care îi reprezintă