IADUL BUCATARILOR 2014: Cine va fi CASTIGATORUL IADUL BUCATARILOR? Ce spune interogatoriul

CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR 2014. Profilul viitorului câștigător este foarte important, așa că fiecare finalist trece printr-un adevărat interogatoriu.

16 dec. 2014, 09:07
IADUL BUCATARILOR 2014: Cine va fi CASTIGATORUL IADUL BUCATARILOR? Ce spune interogatoriul

CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR 2014. Denis: „Am venit să câștig, fiindcă bucătăria este viața mea. Credeam că sunt foarte greu de stresat, dar aici m-am pierdut de foarte multe ori și asta mă dezamăgește. Dacă o să câștig, atunci îngheț anul școlar și continui aici. Dacă nu…atunci profesorii și colegii mă așteaptă.”

Cătălin: „Pornesc cu prea multe idei și nu mai fac niciuna. Am cunoscut bucătăria la un alt nivel aici. În viitor, voi continua cu gătitul, fie la un restaurant din România, fie undeva în străinătate.”

 

 

Dany: „E bine că încă sunt aici, sunt mulțumit de mine. Dar vreau să dau din ce în ce mai mult. E greu cu competiția. Dacă ar fi să o iau de la început, aș face la fel, aș veni aici. Planul meu este să îmi schimb locul de muncă, să găsesc un restaurant mai bun și să continui cu bucătăria. Sunt fericit și e o experiență unică.”

 

 

Augustin: „Am învățat că pot să excelez și eu în ceva.”

 

 

Tavi: „M-am schimbat. Mi-am dat seama că aici ești nimeni. Vreau să învăț mai multe, să investesc în mine. Dacă nu câștig, vreau să merg până în pânzele albe pentru bucătărie.”

 

 

 

 

După numeroasele seri în care am transpirat alături de ei în bucătărie, cei trei Chefi: Sorin, Florin și Cătălin decid soarta concurenților Hell’s Kitchen. Dintre cei șase rămași, în această seară vor rămâne doar patru pentru a-și pregăti drumul spre finală.

Cătălin, Augustin și Tavi sunt chemați în față iar emoțiile devin inimaginabile. Tavi este scutit de tensiune și trimis la locul său în rând în timp ce Kinga este rugată să predea jacheta. Pentru ea competiția s-a încheiat „Nu sunt dezamăgită de mine, sunt dezamăgită de nedreptate! Cineva vrea să-și atingă scopul cu orice mijloace! Trebuia să joc în alt stil.”

 

 

Cătălin este trimis și el în rând, în timp ce Augustin este nevoit să dea jacheta și el. „Sunt un pic dezamăgit, dar mult mai mult sunt mândru.”

„Ai ajuns în primii cinci! Felicitări!” încearcă Chefii să-l consoleze.