IADUL BUCATARILOR 2014: Luni se decid finaliştii Hell’s Kitchen

IADUL BUCATARILOR 2014: Aflați la un pas de finală, ultimii șase concurenți care săptămâna trecută au primit tunicile negre luptă acum pe cont propriu pentru a rămâne mai departe în show. Kinga, Denis, Augustin, Tavi, Dani și Cătălin sunt provocați în ediția de luni, 15 decembrie, la o probă de măiestrie personală în bucătărie: trebuie să gătească o farfurie semnătură cu care să impresioneze juriul.

15 dec. 2014, 13:38
IADUL BUCATARILOR 2014: Luni se decid finaliştii Hell’s Kitchen

IADUL BUCATARILOR 2014: Fiecare trebuie să demonstreze cât de mult a evoluat până acum în concurs, cât de talentat este, cât de bine știe să gătească un preparat demn de un restaurant à la carte, nu de bucătăria de acasă. Miza este și ea tentantă, pentru că cel care va câștiga această probă va primi o ședință foto și o apariție în cunoscuta revistă BBC Good Food. Iar jurizarea acestei probe aduce și o surpriză pentru concurenți, pentru că alături de cei trei chefi se va afla și Cristina Mazilu, redactor-șef BBC Good Food și blogger la mazilique.ro. Pe cine vor alege cei patru să strălucească în paginile revistei, telespectatorii Antena 1 vor descoperi luni seară de la 20.30.

IADUL BUCATARILOR 2014: Service-ul ediției de luni va fi unul solicitant pentru că fiecare dintre cei șase trebuie să fie, pe rând, chef și să coordoneze orice mișcare din bucătărie pentru ca restaurantul plin să aibă mâncare bună la timp. În număr mai mic, dar cu foarte multe comenzi, tensiune și lucru contra cronomentru, concurenții își vor simți forțele împinse la limită. Nimeni nu trebuie să greșească pentru a nu întrerupe lanțul service-ului și pentru a rămâne în concurs. Finalul serii va aduce însă și eliminări, astfel că emoțiile vor da în clocot luni la „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.