Iadul Bucătarilor 2014: Nea Mărin a pus „biciul” pe concurenţi

Iadul Bucătarilor 2014: Noul episod „Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“ a adus surprize de proporţii: nimeni altul decât Nea Mărin, spaima vedetelor, şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar concurenţii rămaşi au fost nevoiţi să pregătească meniul pentru cei 70 de invitaţi ai acestuia.

25 nov. 2014, 06:41
Iadul Bucătarilor 2014: Nea Mărin a pus „biciul” pe concurenţi

IADUL BUCATARILOR 2014: „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ a început în nota tradiţional, într-un ritm foarte săltăreţ. Situaţia a devenit din ce în ce mai tensionată, din moment ce numărul de concurenţi se micşorează de la service la service. Concurenţii au fost treziţi, ca de obicei, cu o alarmă specifică. De data aceasta, căluşarii au intrat în camerele lor, iar muzica au răsunat cu putere. Fiecare dintre participanţi a fost ridicat din pat şi luat la dans, iar în scurt timp s-a încins o horă în casă. După ce bucătarii s-au prezentat în faţa chefilor, căluşarii au început din nou să danseze, iar în mijlocul lor a apărut şi Nea Mărin, în paşi de dans. Concurenţii  îi organizează lui Nea Mărin o petrecere, deoarece a fost ziua lui de naştere. Aşadar, fiecare dintre cele două echipe au fost nevoite să alcătuiască un meniu tradiţional românesc, pe placul celor 70 de invitaţi, dar, mai ales, oaspetelui de onoare. Meniul conţine două startere, o farfurie de peşte, două main course-uri şi un desert, iar bucătarii au avut 90 de minute la dispoziţie pentru a-l pregăti şi a-l trimite spre degustare.

IADUL BUCATARILOR 2014: Chefii au luat o decizie radical atunci când nea Mărin s-a declarat dezamăgit de meniul propus de ceșe două echipe.

În consecință , chef Florin Dumitrescu a anunțat că pedeapsa va fi una grea.

„Aveți o zi lungă înainte. Și mizerabilă, așa cum ne-ați făcut-o și nouă!” a spus acesta extreme de supărat.

Concurenții trebuie să meargă și să sorteze gunoaie, în timp ce nea Mărin rămâne să decidă meniul pentru petrecere alături de cei trei jurați.

IADUL BUCATARILOR 2014: După o seară tensionată și plină de energie în bucătărie și în restaurant, concurenții au putut răsufla ușurați cu un service dus la bun sfârșit.

Cei trei chefi au fost și ei fericiți că evenimentul lui Nea Mărin a ieșit foarte bine, iar clienții au fost și ei mulțumiți. Puțin emoționate, cele două echipe au tremurat puțin în fața juraților înainte de aflarea verdictului. Echipa roșie este prima care poate răsufla ușurată. Fetele și Cătălin au fost felicitați pentru un service dus la bun sfârșit.

Nici echipa albastră nu a ajuns la pedeapsă, fiind și ei felicitați pentru seara aceasta. Drept răsplată, cei trei chefi le oferă concurenților posibilitatea de a se odihni o zi întreagă.