IADUL BUCATARILOR 2015: Mamă şi fiu, duel la Hell’s Kitchen

IADUL BUCATARILOR 2015. Noul sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” care debutează la Antena 1 pe 9 martie de la 20.30 aduce față în față în lupta pentru marele premiu o mamă și pe fiul ei. Ambii de meserie bucătari, după ce ani la rând au muncit cot la cot pentru a-și răsfăța clienții cu mâncare delicioasă, cei doi devin acum adversari în show-ul difuzat de Antena 1 în fiecare luni și marți de la 20.30.

06 mart. 2015, 10:09
IADUL BUCATARILOR 2015: Mamă şi fiu, duel la  Hell’s Kitchen

IADUL BUCATARILOR 2015, Hell’s Kitchen. Rebeca și Paul Mădaș vor îmbrăca tunica roșie, respectiv pe cea albastră, și se vor arunca în duelul cunoștințelor gastronomice în încercarea de a-i impresiona pe chefi.

Rebeca Mădaș are 47 ani și este de meserie bucătar. Tot ea este cea care l-a învățat pe fiul ei, Paul, acum competitorul ei, să gătească. A rămas orfană la 4 ani de tată și de mamă la 11 ani. Viața nu a fost foarte ușoară pentru ea, dar a știut de mică faptul că bucătăria este drumul pe care vrea să-l urmeze. A urmat un liceu cu profil, iar în clasa a noua l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț și tată al celor doi fii. Rebeca a ajuns bucătar șef la vârsta de 25 de ani și de-a lungul timpului a gătit și pentru diverse personalități, cum ar fi Ion Iliescu sau Regele Mihai.

De aproape 20 ani merge în fiecare vară în Italia, unde lucrează ca bucătar. În 1997 a plecat pentru prima oară în Italia și nu a fost deloc ușor să își lase în spate familia. Soțului îi era foarte greu să gătească, neavând degetele de la o mână, dar a avut parte de ajutorul lui Paul. Acesta a avut ocazia să își demonstreze capacitatea de a organiza și de a conduce o bucătărie în Italia, unde Rebeca l-a luat cu ea la munca.

Paul își aduce aminte că prima intalnire cu mama sa în bucătărie, în Italia, în calitate de șef, s-a lăsat și cu lacrimi. „Au fost câteva săptămâni nebune, plângeam în bucătărie sau în pauzele de odihnă, pentru că „șef mama” nu concepea să greșesc, în sensul că îmi zicea că poți face 10 lucruri bune, dacă ai greșit numai unul e ca și cum le-ai șterge pe restul.” Faptul că a lucrat cu mama sa în bucătărie este un vis pe jumătate împlinit, deoarece își dorește să poată face asta și într-o bucătărie a lor.

Paul Mădaș are 25 de ani și, deși a terminat Facultatea de Drept din Cluj, lucrează ca bucătar. La 15 ani a plecat în Italia cu mama sa, unde lucra câte două ore pe zi într-o bucătărie a unui hotel cu circuit închis. A făcut cursuri de bucătar și ospătar și o bună perioadă lucrat în Italia ca ajutor de bucătar, apoi în România se întorcea și lucra ca piccolo. Pasul urmator a fost să se angajeze ca bucătar șef la un restaurant din Cluj.

De 5 ani merge în fiecare sezon de vară în Italia să muncească. Dacă ar câștiga marele premiu la „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, l-ar investi cu siguranță în propriul restaurant.