IADUL BUCATARILOR: Concurenţii au ajuns la mâna copiilor

IADUL BUCATARILOR: Ediția de luni, 6 aprilie, de la 20.30, aduce la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” o jurizare neașteptată. Concurenții și farfuriile lor vor fi atent studiate de doi jurați foarte… sinceri: două fetițe se vor alătura celor trei chefi și vor gusta din preparatele gătite special pentru a fi pe placul celor mici.

06 apr. 2015, 10:20

IADUL BUCATARILOR: Cu mare atenție, uneori poftă și alteori comentarii aspre, cele două mici jurate vor stabili, în funcție de ce le place lor cel mai mult, care farfurii merită să fie introduse în meniul următoarei seri.

IADUL BUCATARILOR: Mereu în centrul atenției și al celor mai aprinse discuții, Rebeca este și în ediția ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” de luni, 6 aprilie, subiectul unei apariții haioase.

Concurenta, renumită pentru replicile sale uneori tăioase, alteori de-a dreptul savuroase îi va surprinde pe toți când va intra în bucătăria restaurantului cu un șorț și o bonetă de bucătar cu imprimeuri colorate. Până și nemiloșilor jurați le va stârni hohote de râs cu apariția sa neobișnuită, iar aceștia îi vor permite să lucreze așa în bucătărie.

Service-ul de luni seară de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” îl aduce pe chef Cătălin Scărlătescu față în față cu probleme cauzate de băieți.

Un meniu nou, pretențios, și un restaurant plin cu medicii de la SMURD îl vor face pe jurat să fie de-a dreptul nemilos și extrem de pretențios. Primul conflict al serii îl are ca personaj central pe Frankie. Obosit și apăsat de tensiunea concursului, acesta va greși în repetate rânduri preparatele de la secția care îi revine, astfel că chef Scărlătescu își va ieși din minți. ”Uită-te la cartoful ăsta. Are pământ pe el. Cum le dau eu oamenilor să mănânce pământ?”, îl va certa chef Scărlătescu pe Frankie, după care îl va pofti afară din bucătărie.

Nici pentru Tudor situația nu va fi mai roz pentru că acesta, desemnat să coordoneze echipa roșie, va fi acuzat de fete că le dă indicații greșite pentru a le sabota și apostrofat de jurat că nu ascultă indicațiile și nu e în stare să conducă, precum un chef, echipa. Enervat până peste cap de faptul că Tudor dă greș cu foie gras-ul, Cătălin Scărlătescu îl va da și pe el afară din bucătărie.