Iadul bucătarilor, Hell’s Kitchen LIVE: Probă DIABOLICĂ

Iadul bucătarilor, Hell's Kitchen: În noua ediţie „Hell's Kitchen – Iadul bucătarilor“, difuzată în această seară de Antena 1, de la 20:30, concurenţii vor fi supuşi unui nou test de identificare a ingredientelor. 

27 oct. 2014, 16:26
Iadul bucătarilor, Hell’s Kitchen LIVE: Probă DIABOLICĂ

Iadul bucătarilor, Hell’s Kitchen: Toamna aceasta, felul principal în materie de gastronomie se servește în bucătăria show-ului ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“. Competiția rețetelor și a nervilor tari le va da șansa celor intrați în cursă nu numai să demonstreze cât de talentați sunt, ci și să arate că își merită locul într-o bucătărie profesionistă. Show-ul pune la bătaie cel mai mare premiu oferit în România de un cooking show: 80.000 de euro și șansa de a obține un contract la un restaurant de top din București.

Trei chefi diabolici deschid porțile Infernului pentru bucătarii intrati in competitie: chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu sunt pregătiți să jurizeze o competiție culinară fără precedent.

LIVE VIDEO AICI

În noua ediţie „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor“, difuzată în această seară de Antena 1, de la 20:30, concurenţii vor fi supuşi unui nou test de identificare a ingredientelor, scrie Yahoo News Romania. 

IADUL BUCATARILOR 27 OCTOMBRIE continuă cu o nouă probă pentru cei rămaşi în casă, aceştia având sarcina de a recunoaşte mai multe tipuri de proteine dintr-un preparat. Totul se va petrece contra cronometru, astfel că întrecerea le va da bătăi de cap unora dintre bucătari.

În plus, echipele au de dus la bun sfârşit un nou service în restaurant, printre invitaţii celor trei chefi numărându-se şi Alina Puşcaş de la „Dansează printre stele“. Cele două bucătării – roşie şi albastră – vor fi martorele unei noi seri cu restaurantul plin şi sarcina de a găti întreg meniul pentru clienţii nerăbdători să guste preparate delicioase. Agitaţia de la bancul de lucru va fi de data aceasta asezonată şi cu surprize, pentru că una dintre echipe va reuşi să termine cu bine service-ul, spre încântarea lui chef Florin Dumitrescu.

Despre ce echipă este vorba, ce măsuri va lua chef Florin, dar şi ce impresii au clienţii din restaurant, toate acestea vor fi dezvăluite în această seară.  


Cele mai importante momente ale reality-show-ului „Hell’s Kitchen“:

IADUL BUCATARILOR 27 OCTOMBRIE, la debut: replici acide şi o eliminare surpriză, într-un show culinar dur Primul episod din IADUL BUCATARILOR 27 OCTOMBRIE a oferit o mostră din tratamentul dur pe care chefii îl pregătesc pentru concurenţi. O concurentă a părăsit deja competiţia, într-un show care a pus accent atât pe partea de reality, cât şi pe cea de cooking.

„Hell’s Kitchen“, episodul doi: „cea mai mare ruşine din viaţa mea“. Chefii au gătit în locul concurenţilor „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ a deschis, luni seară, „cel mai fiţos restaurant din ţară“. După trei ore de aşteptare, clienţii, printre care şi vedete din showbizz-ul autohton, au vrut să părăsească mesele, moment în care chefii au luat o decizie radicală: concurenţii au fost daţi afară din bucătărie, iar Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea au preluat comenziile.

Restaurantul „Hell’s Kitchen“ s-a deschis. Mulţi concurenţi au ajuns cu-adevărat în Iadul bucătarilor Cei trei membri ai juriului „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ i-au supus la o probă extremă pe concurenţi, în cea de-a treia ediţie a show-ului. Concurenţii au fost nevoiţi să-şi prindă animalele pe care le-au gătit la una dintre probe. Însă adevăratul test, condimentat cu mult stres, ţipete şi jigniri, a avut loc atunci când restaurantul „Hell’s Kitchen“ a fost deschis pentru public.

Primul service terminat în bucătăria „Hell’s Kitchen“: risotto, preparatul care le-a pus cele mai mari probleme concurenţilor Echipa albastră s-a descurcat ceva mai bine în show-ul culinar IADUL BUCATARILOR 27 OCTOMBRIE, difuzat de Antena 1. Băieţii au primit laude de la chefi pentru un somon „perfect“ şi pentru aperitiv. Risotto-ul a fost preparatul care le-a dat cele mai mari probleme concurenţilor, dar şi cel pentru care au primit cele mai multe laude.

„Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“: glumele pe seama moldovenilor au încins spiritele Noua ediţie „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ s-a deschis cu o situaţie neprevăzută pentru concurenţi: paramedicii au dat buzna în casa şi în restaurantul concursului, dar nu pentru că cineva a avut nevoie de ajutor, ci pentru că chef Florin Dumitrescu i-a invitat la masă. Totodată, glumele pe seama moldovenilor l-au supărat foarte tare pe unul dintre concurenţi, care a avut o reacţie violentă.