IADUL BUCATARILOR – Hell’s Kitchen: Paramedicii, chemaţi în platou

Iadul Bucătarilor: Noua ediţie „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ se deschide cu o situaţie neprevăzută pentru concurenţi: paramedicii dau buzna în casa şi restaurantul concursului, dar nu pentru că cineva ar avea nevoie de ajutor, ci pentru că chef Florin Dumitrescu i-a invitat la masă.

20 oct. 2014, 13:04

IADUL BUCATARILOR 20 OCTOMBRIE: Concurenţii „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ au fost treziţi din somn de către sunetul ambulanţelor din care au coborât 70 de paramedici, toţi gata pentru a li se pregăti micul dejun. Cei 20 de adversari au fost nevoiţi să se organizeze în aşa fel încât să preia comenzile, dar să şi servească la mese. Paramedicii sunt întotdeauna gata de a sări în ajutorul celorlalţi, mereu pe drumuri, în încercarea de a salva vieţile oamenilor, şi se aşteaptă să fie trataţi în aceeaşi manieră. Provocarea prin care trebuie să treacă concurenţii este reuşita de a-i trata pe noii clienţi cu respectul cuvenit, dar şi de a da dovadă de inventivitate atunci când vine vorba de pregătirea micului dejun.

IADUL BUCATARILOR 20 OCTOMBRIE: În bucătăria  „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ concurenţii au început să obosească, iar unii dintre ei sunt pe punctul de a claca. Restaurantul concursului se va umple, din nou, de un număr foarte mare de clienţi, printre care Alina Eremia şi Vladimir Drăghia de la emisiunea „Dansează printre stele“.

Aşadar, concurenţii vor fi supuşi unui nou test în cadrul concursului: un nou service, dar şi o seară aglomerată în care invitaţii chefilor trebuie să fie serviţi în timp util cu tot ceea ce comandă din meniul de top al restaurantului.

Pe măsură ce oboseala, stresul şi tensiunea se adună în bucătărie, una dintre concurente, Elena, va claca şi va ajunge în punctul în care va uita tot meniul, iar o alta, Gabriela, se va simţi rău şi va avea nevoie de ajutor medical.

IADUL BUCATARILOR 20 OCTOMBRIE: Atât în echipa roşie, cât şi în echipa albastră apar noi conflicte. Angi, membră a echipei roşii, se va supăra pe colegele ei şi va declara deschis că ţine cu băieţii pentru că i se par mult mai organizaţi. Dincolo de această impresie, şi în echipa albastră orgoliile încep să iasă la iveală. Aşadar, Sergiu va fi la un pas de a se încăiera cu Valentin, Tavi va fi într-o continuă contradicţie cu Vali, iar Dany nu va reuşi să pregătească desertul cerut în repetate rânduri de către chef.

IADUL BUCATARILOR 20 OCTOMBRIE:  Un nou service în restaurantul ”Hell’s Kitchen” şi o nouă seară în care clienţii vin în număr foarte mare, printre aceştia numărându-se şi Alina Eremia şi Vladimir Drăghia de la ”Dansează printre stele”, îi va supune la un nou test pe concurenţi.

IADUL BUCATARILOR 20 OCTOMBRIE: Invitaţii celor trei juraţi trebuie să primească la timp tot ceea ce comandă din meniul de top al restaurantului. Oboseala, stresul, tensiunea îşi spun însă din nou cuvântul în bucătărie, acolo unde apar noi conflicte între concurenţi. Elena clachează şi pare că a uitat tot meniul, Gabriela se simte rău şi are nevoie de intervenţie medicală, iar Angi este foarte supărată pe colegele sale din echipa roşie, astfel că la un moment dat declară deschis că ea ţine cu băieţii, care i se par mult mai organizaţi.

Este însă numai o impresie, pentru că şi în tabăra albastră orgoliile încep să îşi spună cuvântul: aşa se face că Sergiu este la un pas să se încaiere cu Valentin, Tavi se contrazice mereu cu Vali, în vreme ce Dany nu reuşeşte să prepare desertul cerut de nenumărate ori de chef. Deşi au de gătit acelaşi meniu ca în service-urile trecute, se pare că de această dată oboseala îşi lasă amprenta pe toţi. Atât de mult încât unul dintre concurenţi este decis să părăsească bucătăria chiar în timpul service-ului. Convieţuirea nu este uşoară nici în casă, dar nici în restaurant.

În ciuda faptului că meniul pe care îl au de gătit concurenţii este acelaşi ca în service-urile trecute, se pare că oboseala îşi pune amprenta pe toţi. Acest fapt se resimte atât de mult, încât unul dintre membrii concursului este hotărât să părăsească bucătăria chiar în timpul service-ului. Toate acestea şi multe alte păţanii ale concurenţilor, diseară, la Antena 1, de la ora 20:30, în emisiunea culinară „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“. .