IADUL BUCATARILOR: Încă un cartonaş roşu dat de chefi

IADUL BUCATARILOR: Iana a cedat, anunţând că nu mai vrea să rămână în competiţie, astfel că a fost eliminată.

15 apr. 2015, 04:14

IADUL BUCATARILOR: Proba cu preparatele din paste începe, iar concurenţii se pun imediat pe treabă. Timpul este scurt, dar miza rămâne mare.

Chef Florin Dumitrescu le face o surpriză concurenţilor. În timp ce gătesc, bucătarii încep să danseze în ritmul muzicii. Dacă pe unii muzica i-a destins, pe alţii i-a cam pus în încurcătură.

Cea mai fericită şi mai entuziastă dintre toţi a părut a fi Rebeca. Aceasta a început să danseze din toată inima.

„Alors on danse” sau „Macarena” au destins atmosfera în bucătaria plină de tensiune de la „Iadul bucătarilor”.

 

estul pastelor a decis, aşa că echipa albastră a primit o răsplată din plin.

 

Băieţii şi Mălina merg la patinoar, în timp ce fetele îşi ispăşesc pedeapsa în bucătărie. Rebeca pare mai supărată decât oricând şi se roagă să facă o treabă bună de data aceasta.

 

 

Între timp, Virgil, Mălina şi băieţii se iau la întrecere pe patinoar şi se distrează de minune. După patinat, echipa albastră a degustat preparate libaneze.

 

În bucătărie, echipa roşie munceşte de zor şi încearcă din răsputeri să evite certurile, mai ales că tensiunea începe să atingă cote maxime, iar nervii sunt tot mai greu de stăpânit.

După terminarea service-ului se ajunge, inevitabil, la momentul nominalizărilor. Inevitabil, greşelile încep să iasă la iveală.

Iana şi Rebeca sunt chemate în faţă. Supărată, Iana spune că cedează şi că nu mai vrea să rămână în competiţie. Chefii nu se opun acestei decizii, iar Rebeca este salvată.

Încă o dată emoţiile sunt resimţite la cel mai înalt nivel. Lupta începe să devină tot mai grea, iar tensiunea atinge cote maxime. Rămâne de văzut cine sunt cei şase care vor câştiga tunica neagră.