IADUL BUCATARILOR: Porţie dublă de adrenalină

IADUL BUCATARILOR 2014: În această săptămână, Antena 1 difuzează două ediții "Hell's Kitchen – Iadul Bucătarilor": pe 2 și 3 decembrie, marți și miercuri, de la 20.30, telespectatorii au parte de porție dublă de adrenalină în bucătărie și vor asista la noi provocări pentru concurenți, dar și la eliminări. Așa se face că săptămâna le aduce bucătarilor rămași în cursă o probă solicitantă, la care trebuie să dea dovadă nu numai de rapiditate, ci și de abilitatea de a se adapta.

01 dec. 2014, 09:45
IADUL BUCATARILOR: Porţie dublă de adrenalină

IADUL BUCATARILOR: Cele două echipe vor face slalom printre diverse garnituri, iar jocul pus la cale de cei trei jurați va continua cu sarcina de a combina anumite garnituri cu carne de pește, pui și porc. Regulile probei le vor da bătăi de cap concurenților și doar o echipă va primi recompensa unei zile petrecute la restaurant, billiard și bowling, în vreme ce învinșii vor rămâne în continuare în bucătărie pentru a pregăti pâine și crème brûlée.

IADUL BUCATARILOR: Antipatiile deja formate în casa „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” le vor da iar de furcă tuturor. Cătălin și Valentina nu sunt pe aceeași lungime de undă, în vreme ce conflictul dintre Andreea și Angi se va adânci în momentul în care aceasta din urmă va arunca la gunoi foile pentru millefeuille pregătite de Andreea, pe motiv că sunt arse. Cum va reacționa aceasta și ce atitudine va adopta, dar și cine pierde tunica de bucătar și pleacă acasă, telespectatorii Antena 1 vor afla marti, 2 decembrie, de la 20.30.

IADUL BUCATARILOR: Bucătarii rămaşi în cursa pentru marele premiu vor avea parte de o nouă probă care le va da bătăi de cap. Cele două echipe vor face slalom printre mai multe tipuri de garnituri. Membrii juriului „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Dumitrescu, au pus la cale un joc care va continua cu sarcina de a combina anumite garnituri cu carne de peşte, pui şi porc. Regulile probei îi vor pune în dificultate pe concurenţi, o singură echipă fiind cea care primeşte recompensa unei zile petrecute la restaurant, biliard şi bowling. Învinşii vor rămâne în continuare în bucătărie şi vor pregăti pâine şi crème brûlée. Atmosfera din casa „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” rămâne la fel de tensionată. Cătălin şi Valentina nu reuşesc să ajungă la un consens, în timp ce conflictul dintre Andreea şi Angi va lua o mai mare amploare în momentul în care aceasta din urmă va arunca la gunoi foile pentru millefeuille pregătite de Andreea, pe motiv că ar fi arse.