IADUL BUCATARILOR: Surpriza de la mese. Concurenţii s-au emoţionat

IADUL BUCATARILOR: Luni seară, conurenții de la "Hell's Kitchen – Iadul bucătarilor" sunt față în față cu performanța. Un service pentru unii dintre cei mai cunoscuți și apreciați campioni ai României la gimnastică, scrimă, K1, gimnastică artistică, judo, kaiac-canoe îi obligă pe concurenți să fie ei înșiși campioni în bucătărie. 

30 mart. 2015, 10:49
IADUL BUCATARILOR: Surpriza de la mese. Concurenţii s-au emoţionat

IADUL BUCATARILOR: Un meniu nou, impus de chef Florin Dumitrescu, dar și multe comenzi pentru sportivii sosiți în restaurant îi vor ține pe bucătari ca pe jar. Așa se face că în restaurant își vor face apariția Ivan Patzaichin împreună cu soția, Alina Dumitru, Ana Maria Brânză, Corina Ungureanu, echipa de scrimă a României, dar și foarte mulți alți sportivi, luptători K 1 sau poloiști și familiile lor.

Tot în ediția de luni, 30 martie, de la 20.30, „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” aduce și o probă inedită: roata cu ingrediente. Pe scurt, concurenții trebuie să învârtă o roată a norocului și, in funcție de litera la care se oprește aceasta, să numească un ingredient. Provocarea cea mai mare va fi însă faptul că ei trebuie să gătească cu absolut toate ingredientele numite de fiecare membru al echipei din care face parte. Adaptabilitatea le va fi astfel supusă la grea încercare, pentru că bucătarii se vor trezi în fața unor ingrediente care aparent nu au nicio legătură între ele, dar pe care trebuie să le combine astfel încât să obțină farfurii gustoase și arătoase. Cum să combini ghimbir, șofran, țelină cu nuncă, năut sau ienibahar și totul să fie pe placul celor trei jurați, telespectatorii Antena 1 vor afla luni seară de la 20.30. Aceeași ediție va aduce pentru concurenții care se descurcă cel mai bine în bucătărie și o recompensă mult așteptată: o ieșire în club și un concert semnat Muneer.

IADUL BUCATARILOR: Concurentul care poate fi urmărit la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” în fiecare luni și marți de la 20.30 este în culmea fericirii. El și iubita sa, Amandine, vor deveni în această vară părinți: ”Sunt emoționat și fericit pentru că urmează să avem un mic ”chef” în casă”, spune Michael Pascale. ”Iubita mea este însărcinată și suntem nerăbdători să îl primim pe cel mic în familia noastră. Ne iubim foarte mult, iar acest copil este o binecuvântare”.

Cei doi mărturisesc că sarcina decurge fără probleme și că s-au decis deja și ce nume îi vor da micuțului: ”Ne-am gândit să-l botezăm Andre Philippe, ultimul prenume fiind cel al bunicului iubitei mele.” Mai mult decât atât, Michael povestește că sunt șanse mari ca băiețelul său să vină pe lume chiar de ziua sa, pe 22 iulie, ceea ce ar fi o bucurie în plus.  

Michael este din Baia Mare și are o poveste de viață cu iz de bistro franțuzesc. A trăit și crescut în Franța de mic copil, dar cunoaște ce înseamnă munca de jos, căci până la cei 27 de ani a muncit mult și a acumulat o experiență de invidiat în bucătărie. S-a făcut remarcat și a primit șansa de a lucra într-un bistro din Franța, unde a și studiat. Nu a fost ușor, a muncit mult, a piedut nopți în bucătărie spălând vase, a locuit într-un apartament de 12 metri pătrați, fără utilități, dar pasiunea pentru bucătărie l-a făcut să nu renunțe și să urce treaptă după treaptă, până a ajuns chef. Apoi a cunoscut-o pe Amandine. Directoarea restaurantului în care lucra i-a devenit iubită, iar acum îi va face o bucurie imensă: va aduce pe lume un băiețel.„Ea e cea mai faină femeie pe care am întâlnit-o vreodată! Nu putem să trăim unul fără altul!”, mărturisește concurentul de la ”Hell’s Kitchen”. Cei doi visează ca într-o zi să își poată deschide propriul lor restaurant.