Iancu Sterp dă de pământ cu Mara Bănică în scandalul Survivor ALL Star: „Ne vedem în instanță pentru aceste minciuni”

Mara Bănică și Iancu Sterp sunt la cuțite! Tânărul concuent de la Survivor ALL STARS a răspuns vehement postării făcute de jurnalistă, în care aceasta îi denigra familia.
Filip Stan
27 mai 2024, 16:26
Iancu Sterp dă de pământ cu Mara Bănică în scandalul Survivor ALL Star: „Ne vedem în instanță pentru aceste minciuni”
Iancu Sterp dă de pământ cu Mara Bănică în scandalul Survivor ALL Star: „Ne vedem în instanță pentru aceste minciuni”

Mara Bănică este implicată într-un scandal major care îi implică în mod direct pe membrii familiei Sterp. Totul a început când jurnalista a postat pe rețelele de socializare un mesaj de susținere pentru Zanni, pe care îl vede câștigător la Survivor All Stars și consideră că merită să fie în fața lui Iancu Sterp din diverse motive. Fără rețineri, ea a adus mai multe acuzații împotriva familiei lui Iancu și a încurajat publicul să-l susțină pe Zanni în lupta finală. Acest gest nu a trecut neobservat de Iancu, care i-a lăsat un comentariu la postare, generând zeci de reacții.

„Falșii țin cu falșii, iar drepții cu drepții. Ne vedem în instanță pentru aceste minciuni. Incredibil câtă răutate și invidie, să inventezi astfel de lucruri și să ai astfel de vorbe. Fiți buni oameni dragi, că de răutate și invidie e plină lumea!”, a scris Iancu Sterp, la postarea făcută de Mara Bănică în mediul online.

Citește și: Fuego, sacrificii enorme pentru bunica lui, internată de trei luni într-o clinică de recuperare: „Depun eforturi să îi îndeplinesc un vis”

Astfel, Mara Bănică și-a început discursul explicând fanilor de ce dorește ca Zanni să câștige sezonul suprem, menționând și evoluția acestuia în cadrul show-ului de pe Pro TV.

„Trebuie să scriu despre Survivor all Stars. Greșit! Nu trebuie, ci VREAU să scriu. N-am pierdut niciun episod, așadar am pierdut 3 nopți pe săptămână, a trebuit să mă uit nopțile pe Voyo, în direct la Pro era imposibil cu copiii pe cap.

Vreau să câștige Zanni, nu știu dacă-mi iese, deși știu că publicul nu e prost și sper că îl va vota. Știu că telespectatorii vor vota între el și Sterp în finală. Sunt atât de plăcut surprinsă de evoluția lui Zanni față de sezonul lui, aproape că mi se pare ireală!

Am copii crescuți cu dragoste și de toate, uneori prea multe “de toate”. Zanni, un copil crescut ici-colo, fără mai nimic. S-a agățat de acest show, și-a schimbat complet viață. Cu premiul de data trecută și-a luat casă. ”, a fost începutul mesajului lansat de Mara Bănică.

Spre deosebire de Zanni, jurnalista nu a avut cuvinte de laudă pentru Iancu Sterp. În a doua parte a postării, Mara Bănică a detaliat motivele pentru care nu dorește ca acesta să urce pe podium, aducând acuzații dure care au provocat reacții vehemente din partea familiei Sterp, care a simțit nevoia să-și apere public imaginea.

„De ce nu voi ține cu Sterp? Pentru că de-a lungul anilor am făcut subiecte cu oameni schingiuiți de această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi. Când au scăpat de calvarul trăit, au venit să povestească, marcați pe viață. Așa cum au schiunghiut câini, au schingiuit la propriu și oameni.

Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. Faptul că pare haioasă prin accentul simpatic și zâmbetul larg în opinia mea nu îi acordă circumstanțe, pentru că a crescut niște animale. Pun ștampile pe ce spun acum și chiar știu ce spun.

Nu-mi place ipocrizia. Nu-mi plac oamenii falși. Nu-mi plac oamenii care au impresia că pot prosti pe oricine cu o glumiță ieftină cu teme mioritice la propriu, legate de brânză.”, a ontinuat Mara Bănică.

Citește și: Simona Gherghe a organizat o super petrecere pentru fiica ei! Ana a împlinit 7 ani. ”Prințesa noastră”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!