Iancu Sterp dă de pământ cu Mara Bănică în scandalul Survivor ALL Star: „Ne vedem în instanță pentru aceste minciuni”

Mara Bănică și Iancu Sterp sunt la cuțite! Tânărul concuent de la Survivor ALL STARS a răspuns vehement postării făcute de jurnalistă, în care aceasta îi denigra familia.
Filip Stan
27 mai 2024, 16:26
Iancu Sterp dă de pământ cu Mara Bănică în scandalul Survivor ALL Star: „Ne vedem în instanță pentru aceste minciuni”
Iancu Sterp dă de pământ cu Mara Bănică în scandalul Survivor ALL Star: „Ne vedem în instanță pentru aceste minciuni”

Mara Bănică este implicată într-un scandal major care îi implică în mod direct pe membrii familiei Sterp. Totul a început când jurnalista a postat pe rețelele de socializare un mesaj de susținere pentru Zanni, pe care îl vede câștigător la Survivor All Stars și consideră că merită să fie în fața lui Iancu Sterp din diverse motive. Fără rețineri, ea a adus mai multe acuzații împotriva familiei lui Iancu și a încurajat publicul să-l susțină pe Zanni în lupta finală. Acest gest nu a trecut neobservat de Iancu, care i-a lăsat un comentariu la postare, generând zeci de reacții.

„Falșii țin cu falșii, iar drepții cu drepții. Ne vedem în instanță pentru aceste minciuni. Incredibil câtă răutate și invidie, să inventezi astfel de lucruri și să ai astfel de vorbe. Fiți buni oameni dragi, că de răutate și invidie e plină lumea!”, a scris Iancu Sterp, la postarea făcută de Mara Bănică în mediul online.

Citește și: Fuego, sacrificii enorme pentru bunica lui, internată de trei luni într-o clinică de recuperare: „Depun eforturi să îi îndeplinesc un vis”

Astfel, Mara Bănică și-a început discursul explicând fanilor de ce dorește ca Zanni să câștige sezonul suprem, menționând și evoluția acestuia în cadrul show-ului de pe Pro TV.

„Trebuie să scriu despre Survivor all Stars. Greșit! Nu trebuie, ci VREAU să scriu. N-am pierdut niciun episod, așadar am pierdut 3 nopți pe săptămână, a trebuit să mă uit nopțile pe Voyo, în direct la Pro era imposibil cu copiii pe cap.

Vreau să câștige Zanni, nu știu dacă-mi iese, deși știu că publicul nu e prost și sper că îl va vota. Știu că telespectatorii vor vota între el și Sterp în finală. Sunt atât de plăcut surprinsă de evoluția lui Zanni față de sezonul lui, aproape că mi se pare ireală!

Am copii crescuți cu dragoste și de toate, uneori prea multe “de toate”. Zanni, un copil crescut ici-colo, fără mai nimic. S-a agățat de acest show, și-a schimbat complet viață. Cu premiul de data trecută și-a luat casă. ”, a fost începutul mesajului lansat de Mara Bănică.

Spre deosebire de Zanni, jurnalista nu a avut cuvinte de laudă pentru Iancu Sterp. În a doua parte a postării, Mara Bănică a detaliat motivele pentru care nu dorește ca acesta să urce pe podium, aducând acuzații dure care au provocat reacții vehemente din partea familiei Sterp, care a simțit nevoia să-și apere public imaginea.

„De ce nu voi ține cu Sterp? Pentru că de-a lungul anilor am făcut subiecte cu oameni schingiuiți de această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi. Când au scăpat de calvarul trăit, au venit să povestească, marcați pe viață. Așa cum au schiunghiut câini, au schingiuit la propriu și oameni.

Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. Faptul că pare haioasă prin accentul simpatic și zâmbetul larg în opinia mea nu îi acordă circumstanțe, pentru că a crescut niște animale. Pun ștampile pe ce spun acum și chiar știu ce spun.

Nu-mi place ipocrizia. Nu-mi plac oamenii falși. Nu-mi plac oamenii care au impresia că pot prosti pe oricine cu o glumiță ieftină cu teme mioritice la propriu, legate de brânză.”, a ontinuat Mara Bănică.

Citește și: Simona Gherghe a organizat o super petrecere pentru fiica ei! Ana a împlinit 7 ani. ”Prințesa noastră”

Spynews
Anca Țurcașiu a devenit bunică! Nora sa a adus pe lume o fetiță. Ce nume va purta micuța: „Sunt cea mai fericită de pe pământ...” / VIDEO
Bzi.ro
Prețuri halucinante la concertul Coldplay! Cât a plătit un bucureștean pentru două ape, două doze de Cola Zero și popcorn
Fanatik.ro
Ceaiul care îți schimbă starea de spirit imediat după ce e consumat. Te poate relaxa și face minuni pentru creierul și mintea ta
Capital.ro
Elena Udrea e nevinovată! Ce i-a făcut Traian Băsescu
Playtech.ro
Ce soție frumoasă are Nicolae Stanciu! Căpitanului României are cu ce se mândri
DailyBusiness
Se schimbă Codul Rutier! Românii care au permise trebuie să știe asta
Adevarul
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
Spynews
Trei persoane și-au pierdut viața într-un teribil accident, în Iaşi. Un politician AUR și iubita lui au acroșat un pieton și s-au oprit într-un cap de pod / FOTO
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere. Un cunoscut lăutar s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală grea: "Dumnezeu să te ierte..." / FOTO
Evz.ro
Sume uriașe pentru a pregăti omenirea pentru o Apocalipsă. Decizia care ar fi fatală
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
BREAKING | Un politician AUR și iubita lui au murit într-un accident rutier cumplit
Playsport.ro
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte de România - Ucraina
kanald.ro
Marina Almășan, adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu: „Personajul care ne tulburase liniștea a reapărut. A fost începutul sfârșitului”
Capital.ro
Vladimir Putin A ACCEPTAT. Președintele Rusiei va semna acordul
StirileBZI
Românii pot primi 37.000 de euro! Banii sunt dați de Comisia Europeană
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Serghei Rebrov: „Nimeni nu se aștepta la acest rezultat”. Reacții după victoria României cu 3-0 în fața Ucrainei
MediaFlux
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?