Iancu Sterp, prima reacție după ce Culiță Sterp s-a urcat beat la volan și a produs un accident. Gestul neașteptat făcut de sportiv

Iancu Sterp a reacționat după ce fratele lui, Culiță Sterp, a ajuns în atenția tuturor cu un nou scandal. Manelistul a fost reținut de polițiști, după ce a provocat un accident rutier.

18 nov. 2022, 10:02
Iancu Sterp, prima reacție după ce Culiță Sterp s-a urcat beat la volan și a produs un accident. Gestul neașteptat făcut de sportiv

Culiță Sterp s-a urcat la volan fiind sub influența băuturilor alcoolice și a lovit un alt autoturism, în Cluj-Napoca. Șoferul din cealaltă mașină a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Mai mult, manelistul a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de cercetare.

Până acum, nimeni din familia lui Culiță Sterp nu a comentat ceea ce s-a întâmplat, în afară de logodnica acestuia, Daniela Iliescu. ”Le mulțumesc oamenilor care chiar sunt alături de familia noastră, care știu prin ce perioadă stresantă trec (cu noul brand), care trebuia să fie una mai frumoasă, dar Dumnezeu știe ce lecții avem de învățat și de ce ne pune la încercare. Îi mai mulțumesc lui Dumnezeu că totul este bine, lucrurile materiale oricum nu au contat și nu vor conta vreodată pentru noi”, a fost mesajul postat de aceasta.

Reacția lui Iancu Sterp

Acum, și Iancu Sterp a avut o primă reacție, după ce fratele lui s-a ales cu dosar penal. Sportivul a publicat un fragment dintr-o piesă cântată de Culiță Sterp, iar versurile refrenului sunt cu subînțeles: „Campionii nu mor niciodată!”.

În aceste momente, Culiță se află în custodia polițiștilor pentru 24 de ore.

Citește și Prima reacție a logodnicei lui Culiță Sterp. Ce mesaj a transmis aceasta, după ce cântărețul a provocat un grav accident de circulație

” Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani (Culiță Sterp -n.r), din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca. Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive. De asemenea, menționăm faptul că, în urma rezultatelor probelor biologice, fapta de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului a fost înregistrată drept contravenție (sancționată cu amenda și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile, dacă alcoolemia, exprimată în grame de alcool per litru de sânge, este până la 0,80 g/l alcool pur în sânge).Celebrul cântăreț a fugit de la locul accidentului din mai multe motive, pe care polițiștii le-au descoperit la fața locului. Acesta a trecut pe roșu într-o intersecție și a lovit apoi o mașină care circula regulamentar și în care se afla un bărbat de 30 de ani. El a fost imediat transportat la spital pentru investigații medicale”, potrivit IPJ CLuj.

Citește și Culiţă Sterp a fost reţinut de Poliţie după ce a condus beat şi a fugit de la locul accidentului