Ianis Hagi, din nou titular pentru Glasgow Rangers. Echipa sa s-a calificat în sferturile Cupei Scoţiei

Glasgow Rangers, la care joacă Ianis Hagi, s-a calificat, sâmbătă, în sferturile de finală ale Cupei Scoţiei, trecând în optimile de finală, în deplasare, de Hamilton Academical, scor 4-1.

08 feb. 2020, 15:26
Ianis Hagi, din nou titular pentru Glasgow Rangers. Echipa sa s-a calificat în sferturile Cupei Scoţiei

Ianis Hagi a fost titular la Rangers şi a jucat până în minutul 73. Românul a bifat al treilea meci pentru Rangers. Românul a fost titular și a jucat 73 de minute, fiind aplaudat de fanii lui Rangers în momentul schimbării.

Ianis Hagi, gol decisiv pentru Glasgow Rangers chiar de ziua „Regelui”. Execuţie fabuloasă VIDEO

Ianis Hagi a avut o primă repriză bună, fiind foarte activ. În minutul 5 a ratat șansa deschiderii scorului, după de a reluat cu capul, din 6 metri. Din păcate, mingea s-a dus puțin pe lângă bară. În minutul 34, Ianis Hagi a pătruns foarte bine și a pasat pe poziție viitoare pentru Morelos. Acesta a preluat în interiorul careului, dar a șutat în portar. Cinci minute mai târziu, Ianis Hagi i-a pasat din nou lui Morelos, dar acesta a șutat peste de la 10 metri. În minutul 42, Ianis Hagi a șutat din prima de la 10 metri, dar portarul lui Hamilton a reținut. În partea a doua, Ianis Hagi a jucat mai șters, iar Steven Gerrard l-a scos în minutul 73.

Pentru Glasgow Rangers au marcat Arfield ’25 (penalti), ’90+2, Aribo ’68 şi Morelos ’85. Pentru Hamilton a înscris Smith, în minutul 38.