Veste TERIBILĂ despre IANIS HAGI. Anunţ DUREROS de ultimă oră din Scoţia

Ianis Hagi ar urma să fie transferat definitiv de Glasgow Rangers, pentru 5 milioane de euro, de la Genk, susţine Gică Popescu. Un fost mare fotbalist scoţian nu crede încă că gruparea de pe Ibrox park va plăti această sumă pentru Ianis Hagi.

11 mai 2020, 12:38
Veste TERIBILĂ despre IANIS HAGI. Anunţ DUREROS de ultimă oră din Scoţia

David Provan, fostul mare jucator al lui Celtic Glasgow, a reactionat dur dupa ce Gica Popescu a anuntat ca Glasgow Rangers a decis sa-l cumpere pe Ianis Hagi.

„Trebuie sa rad de speculatiile fantasteziste conform carora Rangers este gata sa plateasca 5 milioane de euro pentru a-l transfera definitiv pe Ianis Hagi de la Genk. Daca Rangers sau oricare alt club scotian are 4 milioane de lire sterline, vor folosi banii pentru a aprinde luminile”, a afirmat Davis Provan, conform The Scottish Sun.

Ianis Hagi, interviu în Daily Mail: „Trebuie să-l depăşeşti pe omul de lângă tine, chiar dacă e prietenul tău, fratele tău”

Gica Popescu a anuntat, recent, ca scotienii de la Glasgow Rangers au luat decizia in privinta transferului lui Ianis Hagi.

„Rangers si-l doreste foarte, foarte mult. Decizia tehnic a fost insa luata deja. Probabil se vor renegocia anumiti termeni contractuali, insa sunt convins ca transferul se va face”, a anuntat Gica Popescu

„Ianis Hagi isi doreste foarte mult sa joace tot aici deoarece s-a acomodat foarte bine, este apreciat si are o chimie foarte buna cu colegii, cu antrenoru, cu managementul. Vrea sa ramana acolo si cred ca se va intampla. Rangers este optiunea numarul unu pentru el”, a adaugat Gica Popescu.