Ianis Hagi nu are nici laptop, nici calculator. „Părinţii mi-au spus că nu-mi trebuie la vârsta mea…”

Are 15 ani şi 10 luni, dar a fost deja lăudat de oamenii din fotbal şi numele său apare des atunci când vine vorba de un transfer la Barcelona sau Galatasaray. Poartă, meci de meci, un nume greu pe tricou, căruia îi adaugă un "junior" la final. Ianis Hagi, fiul "Regelui", cel care a debutat la începutul lunii septembrie la echipa mare a Viitorului, a reuşit la începutul acestei săptămâni, din calitate de căpitan al naţionalei, să califice echipa sub 17 ani la Turul de Elită. 

02 oct. 2014, 10:15
Ianis Hagi nu are nici laptop, nici calculator. „Părinţii mi-au spus că nu-mi trebuie la vârsta mea…”

Ianis Hagi a povestit într-un interviu pentru prosport.ro cum arată o zi din viaţa lui, a vorbit despre tată lui, despre visele sale, dar şi despre felul în care este văzut de restul colegilor de la Academie.

Citeşte şi Ianis Hagi, TRANSFER BOMBĂ la o echipă URIAŞĂ a Europei

În contextul în care majoritatea adolescenţilor din ziua de astăzi sunt conectaţi la tehnologie, mereu prezenţi pe reţelele de socializare, fiul lui Gică Hagi nu are nici laptop, nici calculator. „Laptop nu am, calculator nu am. Am doar telefon, pe care stau din când în când. Mi-au spus părinţii că nu îmi trebuie la vârsta asta să am aşa ceva. Ştiu că e ciudat, dar poate că cei care stau mereu să se joace pe calculator nu sunt atât de serioşi cu acest domeniu. Eu încerc să fac performanţă, mă axez pe singurul lucru pe care l-am visat de mic şi sper să devină realitate la un moment dat”, a declarat Ianis Hagi. 

Citeşte şi Gică Hagi, dezvăluiri BOMBĂ despre munca lui Gigi Becali la Academie

Vezi care este visul lui Ianis aici