Ianis Hagi, premiat pentru sezonul în care a fost cel mai bun pasator decisiv din Scoția

Glasgow Rangers a câștigat al 55-lea titlu din istorie după un campionat în care a înregistrat 32 de victorii, șase remize și niciun eșec, bifând prima stagiune din istoria clubului în care încheie un sezon din prima ligă a Scoției neînvinsă.

18 mai 2021, 09:05
Ianis Hagi, premiat pentru sezonul în care a fost cel mai bun pasator decisiv din Scoția

Ianis Hagi, premiat pentru sezonul în care a fost cel mai bun pasator decisiv din Scoția. Mijlocașul ofensiv român a fost unul dintre autorii succesului echipei. Datorită celor șapte goluri marcate și a 12 pase decisive oferite, Ianis Hagi a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al sezonului.

Ianis Hagi, premiat

Alături de jucătorul român, pentru această distincție au mai fost nominalizați Nathan Patterson, fundaș dreapta de 19 ani care a evoluat în 14 jocuri și a marcat de două ori, și Calvin Bassey, apărător de bandă stângă în vârstă de 21 de ani care a bifat 15 apariții pentru Rangers, reușind și două goluri. După câștigarea titlului în Scoția, primul campionat câștigat în carieră, Ianis Hagi, cel mai bun pasator decisiv din ultimul sezon al primei ligi, ar putea pleca de la Rangers, club la care joacă din ianuarie 2020, fiind urmărit de cluburi precum Lazio sau Sevilla.

Ianis Hagi a intrat în AFACERI. Ce domeniu de activitate are prima firmă înfiinţată de fiul lui Gică Hagi

Ianis Hagi, transferul carierei! Ianis Hagi, campion în Scoția cu Glasgow  Rangers, ar putea fi protagonistul unui transfer important la finalul acestui sezon. Sevilla, locul 4 în La Liga, echipă aflată în prezent în lupta pentru titlu, îl vrea pe internaţionalul român în vârstă de 22 de ani, scrie presa din Spania: Întărirea zonei centrale este una dintre obsesiile lui Julen Lopetegui (n.r. – antrenorul de la Sevilla) pentru sezonul viitor, așa că obiectivul directorului sportiv, Monchi, este de a prezenta soluții. Una dintre cele mai apreciate soluții în birourile clubului este aducerea lui Ianis Hagi. Fiul miticului Gheoghe Hagi are evoluții bune la Rangers, sub comanda lui Steven Gerrard, care a scos ce e mai bun din el”.