Ianis Hagi și Elena au făcut cununia civilă, chiar în prima zi de Crăciun! La eveniment participă 400 de persoane

Ianis Hagi petrece Crăciunul la București, în preajma familiei și a iubitei lui, Elena Tănase. Astăzi, cei doi fac cununia civilă, la un restaurant cunoscut din Capitală, acolo unde au invitat 400 de persoane.

25 dec. 2023, 17:59

Mijlocașul lui Alaves este foarte încărcat în această perioadă având nenumărate responsabilități. Ianis a fost surprins în prima parte a zilei în Pipera, unde i-a făcut o vizită tatălui său.

Citește și Încă o afacere marca Hagi și Popescu. Ianis și Maria, fiica lui Gică Popescu, și-au deschis împreună firmă de comerț

De Crăciun, Ianis Hagi a mers la vila tatălui său, Gheorghe Hagi.

Mijlocașul lui Alaves a ajuns în Pipera cu mașina personală, un superb BMW Seria 5, al cărui preț pornește de la 60.000 de euro, potrivit Cancan.ro.

Ianis Hagis nu a stat prea mult acasă la tatăl său, ci a plecat în câteva minute, ca mai apoi să se retragă spre Fratelli, unul dintre cele mai cunoscute localuri din Capitală, unde fotbalistul și logodnica lui au organizat o petrecere de cununie.

Acolo a fost prezentă și trupa de muzică macedonească Pindu, care avea în plan o reprezentație unică. Începând cu ora 15:00, au început să apară și invitații, potrivit Cancan.ro.

În jur de 400 de persoane vor participa la petrecere. La eveniment este așteptat inclusiv Gigi Becali, patronul FCSB-ului, dar și Gică Popescu și părinții Simonei Halep.

Cât a plătit Ianis pentru inelul logodnicei sale

La ora 16:00, la Fratelli, au ajuns Ianis Hagi și tatăl său, dar și viitoarea mireasă.

În luna octombrie, Ianis Hagi și Elena Tănase au avut petrecerea de logodnă, cu muzică machedonească și cu respectarea tradițiilor. A fost un eveniment restrâns, la care au participat familia și apropiații cuplului.

Pentru cei doi urmează nunta, care se anunță una ca-n povești. Zilele acestea, fotbalistul se află în România.

Citește și Ianis Hagi, mesaj special după golul din Israel – România 1-2: “Nu cred în coincidențe, ci în destin!”

Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase în luna iunie a acestui an, la Paris. Doar pentru inelul cu diamant, fotbalistul ar fi plătit 50.000 de euro. În plus, pentru excursia în Capitala Franței, mijlocașul lui Alaves ar fi scos din buzunar încă 100.000 de euro.