Gică Popescu, vizită la Fiorentina. Ce se întâmplă cu Ianis Hagi

Gică Popescu a dezvăluit că a asistat la un antrenament al Fiorentinei și a discutat cu directorul general al echipei la care evoluează Ianis Hagi.

05 ian. 2017, 10:38
Gică Popescu, vizită la Fiorentina. Ce se întâmplă cu Ianis Hagi

Gică Popescu susţine că Ianis Hagi are un program specific de pregătire, pentru a se acomoda mai ușor stilului din Italia și a adus în discuție posibilitatea ca Răzvan Marin să ajungă la Fiorentina.

Decizie RADICALĂ luată de Fiorentina în privinţa lui IANIS HAGI

„Am fost la un antrenament al Fiorentinei, am vorbit și cu directorul general care era acolo și când eram eu la Lecce. Mi-au spus că Ianis mai are de lucru, pentru că diferența dintre campionatul nostru și ce se joacă în Italia este una considerabilă. Are un program specific pe care îl face de când s-a transferat. Ianis trebuie să încerce să se impună, să muncească, să lupte să-și câștige locul. Talent are, serios este, rămâne să vină și rezultatele pentru Ianis. Nu se pune problema să vină împrumut la Viitorul. Sunt deja doi români la Fiorentina, Ianis și Tătărușanu, le-ar fi de mare ajutor să vină și Răzvan Marin, au jucat împreună și la Viitorul”, a spus Gică Popescu.