Ianis va juca în Spania. Gică Hagi a făcut anunţul oficial

Ianis Hagi mai mult ca sigur nu va mai juca în Liga 1 Betano în sezonul următor. Decarul formației Viitorul este aproape de un transfer în străinătate, iar destinația ar putea fi Sevilla, echipă care a încheiat pe locul șase anul trecut în La Liga.

01 iul. 2019, 15:50
Ianis va juca în Spania. Gică Hagi a făcut anunţul oficial

Conform Goal Italia, „Regele” a făcut anunţul mult aşteptat legat de viitorul fiului său, care a fost curtat de mai multe echipe importante. Chiar şi despre Barcelona s-a spus că l-ar vrea pe Hagi junior.

„Dacă nu se va întâmpla nimic senzaţional, fiul meu va semna cu Sevilla în următoarele zile. În acest moment, banii nu reprezintă cel mai important lucru. E foarte important să ia decizia cea mai bună pentru viitorul lui fotbalistic”, a spus Gică Hagi, citat de Goal Italia, care însă nu anunţă sursa pentru care a vorbit „Regele”.

Iniţial, s-a vorbit despre mutarea lui Ianis Hagi la Sevilla, pentru 6 milioane de euro. De notat este şi faptul că Fiorentina şi-a păstrat 25% dintr-un eventual transfer, astfel că la Viitorul ar ajunge 4.5 milioane de euro.