Iarna asta îți pregătim cel mai tare job! Ești pregătită pentru Studio 20?

Iarna se apropie cu pași repezi, venind la pachet și cu o groază de cheltuieli – de la facturi la cadouri de sărbători și weekenduri la munte. Asta nu înseamnă că trebuie să faci compromisuri și să renunți la lucrurile care te fac fericită, datorită unui venit nesatisfăcător. Alătură-te echipei Studio 20 și vei descoperi cel mai tare job, cu satisfacții financiare pe măsura celor profesionale!

09 nov. 2022, 13:49
Iarna asta îți pregătim cel mai tare job! Ești pregătită pentru Studio 20?

Avantajele unui job la Studio 20Studio 20 îți promite jobul de vis din toate punctele de vedere – câștiguri excelente, condiții de lucru personalizabile și posibilitate de formare profesională suplimentară. În continuare, îți prezentăm principalele avantaje ale unui job în cadrul Studio 20!– venit minim garantat de 1000$;– comisioane avantajoase;– experiența nu este obligatorie – fiecare model nou angajat va beneficia de un trainer dedicat;– posibilitatea de a lucra în mod confidențial, cu un pseudonim;– abordare Glamour – modelele pot face videochat fără nuditate;– legalitate și transparență privind activitatea profesională – colaborare pe bază de contracte de artist-interpret, istoricul fiscal putând fi verificat pe site-ul ANAF;– ajutor financiar pentru modelele debutante, pentru completarea trusei de machiaj și a garderobei;– program de lucru flexibil și posibilitatea de a lucra de acasă sau de la studio.

 

Detalii privind câștigurile financiare

Să intrăm mai în detaliu cu privire la câștigurile financiare extrem de avantajoase! După cum am menționat pe scurt în lista de mai sus, se asigură un venit minim garantat de 1000$ pentru toate modelele noi, de sex feminin, în primele 3 luni de la angajare. Nu contează dacă ai experiență anterioară în domeniu sau ești la început de drum – vei beneficia de acest câștig minim lunar.

Ulterior, vor intra în joc și diverse comisioane prin care venitul va crește semnificativ, în funcție de performanța fiecărui model în parte. Le prezentăm mai jos:

– comisionul de început, valabil încă din prima zi de lucru, este cel de bază de 50%;

– bonus de 5% pentru 100 de ore active pe o anumită perioadă (inclusiv streaming mobil și apeluri video);

– bonus de 5% pentru câștiguri de minimum 15.000$ pe o anumită perioadă;

– bonus de 5% pentru a se asigura o rată de conversie bună;

– bonus de 5% pentru un comportament online exemplar în relația cu colegii și clienții;

– bonus de 5% pentru colaborarea pe termen lung, care se va plăti în luna iunie pentru tot anul anterior;

– bonusuri de fidelitate după 12 luni de activitate, procentul fiind calculat în funcție de veniturile din chat.

În plus, visurile mărețe și costisitoare, cum ar fi propria casă, o mașină scumpă sau călătorii de lux, se pot realiza mult mai ușor grație sprijinului financiar oferit de Studio 20! După 3 luni de activitate, modelele de videochat au opțiunea de a accesa credite fără dobândă și fără comision direct de la companie. Ratele vor fi reținute automat din câștigurile lunare realizate de fiecare model în parte.

La Studio 20 vei găsi jobul de vis plin cu satisfacții care să îți țină de cald iarna aceasta, și la propriu, și la figurat! Ai încredere în echipa profesionistă, prietenoasă, mereu dornică să te ajute când ai nevoie, și te vei bucura de o carieră de succes, cu câștiguri pe baza cărora îți vei putea permite și cele mai extravagante vise.