Iarna grea face victime: 26 de morţi în SUA şi Canada GALERIE FOTO

Vremea nefavorabilă a făcut cel puţin 26 de victime pe teritoriile SUA şi Canadei, care sunt afectate de o iarnă grea. Majoritatea deceselor -21- s-a înregistrat în SUA, în Tennessee, precizează CNN.

23 feb. 2015, 14:04

Din Minnesota până în Texas, iarna rece, cu zăpadă şi viscol a făcut ravagii. Dar în timp ce zăpada a fost o bucurie pentru unii, pentru alţii, a fost o adevărată tragedie. Americanii au realizat, între altele, şi un bilanţ al celor care au fost ucişi de zăpadă şi gerul brutal.

Potrivit statistilor realizate de către autorităţile americane şi canadiene, 26 de persoane şi-au pierdut viaţa în aceste condiţii, efectuând activităţi ce au avut legătură directă cu vremea rea, săptămâna trecută.

Serviciile de Urgenţă din Tennessee au raportat 21 de decese, inclusiv 11 din cauza hipotermiei şi a ccidentelor rutiere. Un pacient care trebuia să facă dializă nu a mai putut primi tratament şi a murit.

Vezi şi AŞA arată o iarnă APOCALIPTICĂ. Oraşul ÎNGROPAT în zăpadă VIDEO şi FOTO

În Boston, un bărbat a făcut infarct dând zăpada la o parte, iar în Carolina de Nord, o tânără de 19 ani şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină provocat de condiţiile meteorologice rele.

În New Hampshire, o femeie a murit după ce a stat mult timp în ger, iar în Toronto o fetiţă de numai 3 ani a murit de frig, după ce s-a strecurat afară din casă, purtând numai un tricou şi nişte cizmuliţe.

Vremea rea a fost un coşmar şi pentru companiile de călătorie. Mii de zboruri au fost anulate sau întârziate, iar aeroporturile din Philadelphia şi New York au fost cele mai afectate.